ACTUALITATESUA: Camera Reprezentanților a votat pentru destituirea Președintelui Trump

SUA: Camera Reprezentanților a votat pentru destituirea Președintelui Trump

Majoritatea democraților din Camera Reprezentanților a votat pentru destituirea președintelui Donald Trump, din cauza incidentelor de la Capitoliu de săptămâna trecută.

Trump este acuzat că a incitat mulțimea să atace sediul Congresului american.

Votul pentru acuzarea președintelui Trump a fost aprobat de Cameră printr-un vot de 232  la 197, 10 republicani susținând măsura.  Votul îl face pe președintele Trump primul președinte american care este acuzat de două ori.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Măsura este în mare parte, lipsită de valoare, pentru că este nevoie ca un vot asemănător să treacă și de Senat. Camera Superioară a Parlamentului este controlată, de Republicani, care în cea mai mare parte nu susțin demiterea Președintelui Trump.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate