ACTUALITATE SUA: Camera Reprezentanților a votat pentru destituirea Președintelui Trump

SUA: Camera Reprezentanților a votat pentru destituirea Președintelui Trump

Majoritatea democraților din Camera Reprezentanților a votat pentru destituirea președintelui Donald Trump, din cauza incidentelor de la Capitoliu de săptămâna trecută.

Trump este acuzat că a incitat mulțimea să atace sediul Congresului american.

Votul pentru acuzarea președintelui Trump a fost aprobat de Cameră printr-un vot de 232  la 197, 10 republicani susținând măsura.  Votul îl face pe președintele Trump primul președinte american care este acuzat de două ori.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Măsura este în mare parte, lipsită de valoare, pentru că este nevoie ca un vot asemănător să treacă și de Senat. Camera Superioară a Parlamentului este controlată, de Republicani, care în cea mai mare parte nu susțin demiterea Președintelui Trump.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite