ȘTIRISUA: A supraviețuit coronavirusului, dar a decedat la câteva ore după vaccinare

SUA: A supraviețuit coronavirusului, dar a decedat la câteva ore după vaccinare

Un bărbat din California, SUA, care a fost testat pozitiv pentru covid la sfârșitul lunii decembrie, a murit săptămâna trecută, la câteva ore după ce s-a vaccinat anti-covid,  a anunțat biroul șerifului din regiunea Placer, citat de SmartRadio.

„Există mai multe agenții locale, de stat și federale care investighează în mod activ acest caz; orice rapoarte referitoare la cauza decesului sunt premature, în așteptarea rezultatului anchetei”, declară biroul șerifului.

Săptămâna trecută, medicul epidemiolog Erica S. Pan a recomandat furnizorilor să oprească administrarea unui lot de vaccin Moderna ca măsura de precauție, după ce a provocat reacții alergice puternice în cazul unor pacienți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Niciun vaccin sau procedură medicală nu are zero risc, iar reacțiile adverse grave sunt rar întâlnite”, a scris Departamentul Sănătății din California, potrivit sursei citate.

În California, au fost distribuite aproape cinci milioane de doze de vaccine și s-au administrat 2.008.220.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...