ACTUALITATEStudenții Universității Columbia din New York lansează un „club comunist” și organizează...

Studenții Universității Columbia din New York lansează un „club comunist” și organizează cursuri de promovare a ideilor marxiste

Un grup de studenți de la Universitatea Columbia din New York au lansat un „club comunist”, pe Instagram, informează The College Fix.

„Vrei să faci parte din discuțiile de stânga, să te angajezi în ajutorarea reciprocă și să înțelegi mai bine teoria de stânga? Alătură-te nouă astăzi și fii parte din mișcare!”, scriu aceștia pe pagina lor, invitând publicul la o conferință online.

În mod oarecum ironic, sigla acestora este formată din coroana specifică Universității, adăugându-se doar secera și ciocanul încrucișate pentru a reprezenta mișcarea comunistă. Aceștia au „omis” antiteza majoră dintre valorile comuniste și creștinism (crucile de pe logo) și monarhie (coroană).

Motto-ul lor, conform paginii, este celebrul citat al lui Karl Marx: „Proletari din toate țările, uniți-vă!”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT