ACTUALITATEStudenții Universității Columbia din New York lansează un „club comunist” și organizează...

Studenții Universității Columbia din New York lansează un „club comunist” și organizează cursuri de promovare a ideilor marxiste

Un grup de studenți de la Universitatea Columbia din New York au lansat un „club comunist”, pe Instagram, informează The College Fix.

„Vrei să faci parte din discuțiile de stânga, să te angajezi în ajutorarea reciprocă și să înțelegi mai bine teoria de stânga? Alătură-te nouă astăzi și fii parte din mișcare!”, scriu aceștia pe pagina lor, invitând publicul la o conferință online.

În mod oarecum ironic, sigla acestora este formată din coroana specifică Universității, adăugându-se doar secera și ciocanul încrucișate pentru a reprezenta mișcarea comunistă. Aceștia au „omis” antiteza majoră dintre valorile comuniste și creștinism (crucile de pe logo) și monarhie (coroană).

Motto-ul lor, conform paginii, este celebrul citat al lui Karl Marx: „Proletari din toate țările, uniți-vă!”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate