ACTUALITATEStrategia naţională de vaccinare ar putea fi aprobată, vineri, de Guvern

Strategia naţională de vaccinare ar putea fi aprobată, vineri, de Guvern

Strategia naţională de vaccinare ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, anunță Agerpres.

Pe de altă parte, președintele Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru săptămâna viitoare pe ordinea de zi fiind inclusă şi tematica referitoare la Strategia de vaccinare anti- covid, după cum a anunţat Administraţia Prezidenţială.

„Strategia de vaccinare anti-covid va fi supusă aprobării în şedinţa CSAT pe care o voi convoca în perioada imediat următoare”, a anunțat, luni, președintele Iohannis, după cum a relatat R3Media.

Preşedintele Iohannis a avut, luni, o şedinţă cu ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şi ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID-19, considerată o problemă de securitate naţională.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...