joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEȘoc: Preotul regizor Ciprian Mega, primit la Kremlin de către Vladimir Putin?...

Șoc: Preotul regizor Ciprian Mega, primit la Kremlin de către Vladimir Putin? Părintele afirmă că i-a dăruit un ceas președintelui rus VIDEO

ACTUALIZARE 29.04/ 11:00 În cadrul unui interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, părintele Mega a confirmat vizita privată făcută lui Vladimir Putin.

Preotul a spus că i-a dăruit liderului rus un ceas stricat, folosit în filmul „21 de rubini”.

Pr. Mega a mai adăugat că s-a întâlnit cu mai mulți oameni din „conducerea Federației Ruse” și că așteaptă ca gazdele întâlnirilor să dea mai multe detalii.

Discuția despre vizita la Putin începe la minutul 41:00


ȘTIREA INIȚIALĂ

O știre neverosimilă a fost anunțată de către candidatul independent la alegerile prezidențiale, Cozmin Gușă: părintele regizor Ciprian Mega a fost primit, la Moscova, de către președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Potrivt Solidnews, care a ținut legătura cu pr. Mega în timpul prezenței acestuia la Festivalul de Film de la Moscova, preotul român a fost invitat „în această seară de către președintele Putin la o discuție despre valențele culturale ale producției cinematografice românești”.

„ Cei din echipa preotului Mega mi-au spus, într-o convorbire telefonică de-acum câteva minute, că discuția cu “țarul” Putin s-a axat pe elementele din film ce exprimă valorile și comportamentele tipice ortodoxiei, respectiv postcomunismului, ce sunt comune societăților ruse și românești. În scurt timp Ciprian Mega va oferi mai multe detalii publice despre această întâlnire neașteptată, dar excepțional de interesantă”, scrie Cozmin Gușă.

Acesta mai sugerează că pr. Mega s-a întâlnit cu Konstantin Malofeev (foto), om de afaceri rus, foarte influent, publicând o fotografie cu cei doi.

Malofeev este supus sancțiunilor occidentale, fiind acuzat de „destabilizarea Ucrainei”.

Deocamdată, nu există nicio declarație oficială a pr. Ciprian Mega pe acest subiect și nici vreo confirmare din partea rusă.

Mega la Moscova

Reamintim că pr. Mega s-a deplasat în Rusia,  în calitate de cineast, pentru a participa cu pelicula „21 de rubini”, la Festivalul de Film de la Moscova.

Prezența a fost aspru criticată de mass-media corporatistă, deși preotul a făcut declarații curajoase, criticându-l și pe influent lider rus Dmitri Medvedev, pentru afirmațiile la adresa României.

Preotul regizor le-a spus rușilor prezenți la conferința de presă „Să vă scuturați de orice gând rău asupra poporului meu”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE