duminică, aprilie 14, 2024
ȘTIRISteve Bannon: Democrații vor încerca să fure alegerile în noaptea de 3...

Steve Bannon: Democrații vor încerca să fure alegerile în noaptea de 3 noiembrie, dar nu-i vom lăsa

Într-un interviu acordat postului Fox Business,  Steve Bannon, fostul strateg al campaniei lui Donald Trump din 2016 avertizează că nealegerea lui Trump ar semnifica „prăbușire profundă” a Americii.

„Totul e despre alegerea lui Trump, dacă nu îl alegem pe Trump vom avea o prăbușirea profundă a Americii”. El a început un turneu american: „The plot to steal 2020 elections”.

Suspiciunile provin din lupta intensă a democraților de a introduce votul prin poștă în masă (nu doar la cerere), în ciuda precedentelor și a rațiunii elementare că acest vot este profund incontrolabil și expus fraudei electorale masive (care deja a început când FBI a găsit voturi în favoarea lui Trump aruncate). Această presiune și această strategie de decredibilizare și deturnare a alegerilor din partea democraților contrastează puternic cu triumfalismul poll-urilor care îl prezintă deja pe Biden victorios (aceleași care au promis victoria lui Hillary Clinton în 2016), a spus fostul director al siteului Breitbart.

„Hillary Clinton a spus nu cedați sub nici o formă. Democrații au înțeles că nu pot caștiga in 3 noiembrie, în ziua jocului. Ei vor încerca să fure alegerile începând din seara de 3 noiembrie când Trump va avea o victorie masivă. Ei vor avea o combinație de avocați, mass-media, social-media, oligarhi din Silllicon Valley, și forța de stradă al Antifa și al unor elemente BLM. De aceea fac acest turneu, să alertez oamenii. Ei au 800 de avocați. Deja au început sute de procese. De aceea trebuie să confirmăm al nouălea judecător la Curtea Supremă. Cazurile ajung deja la Curtea Supremă, avem nevoie de nouă judecători, avem nevoie de judecătoarea Amy Barrett. Dar trebuie să vă spun: grupurile președintelui Trump se organizează, nu vom accepta ca isteria Partidului Democrat să fure victoria din ziua alegerilor. Aceasta va fi o luptă cum nu a mai existat, dar președintele Trump va triumfa” (…) „Ce se întâmplă acum cu votul anticipat este că democrații își canibalizează votul din ziua alegerilor – ei nu au foarte mulți votanți puțin înclinați să voteze (pe care votul prin poștă i-ar ajuta), de aceea vedem panica lui Michael Bloomberg care aruncă 100 de milioane de dolari în Florida. De aceea îi vezi pe democrați insistând acum, cu Nancy Pelosi să meargă din ușă în ușă – dar este prea târziu, i-au forțat pe oameni iar acum e prea târziu, vor încerca să fure alegerile în noaptea de 3 noiembrie, dar nu-i vom lăsa, președintele Trump va câștiga în ziua alegerilor și va fi inaugurat în ianuarie”, a declarat Bannon.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE