ACTUALITATEStefanos Tsitsipas, locul 3 în tenisul mondial, refuză în continuare vaccinul împotriva...

Stefanos Tsitsipas, locul 3 în tenisul mondial, refuză în continuare vaccinul împotriva Covid-19

Stefanos Tsitsipas, numărul 3 în tenis la nivel mondial (clasamentul ATP), refuză să se vaccineze împotriva Covid-19 până când i se va impune aceasta pentru a juca tenis, informează ekathimerini, citat de Mediafax.

În ciuda recomandărilor făcute de federațiile de tenis, grecul de 23 de ani continuă să fie sceptic. „Nimeni nu mi-a spus nimic. Nimeni nu a făcut vaccinarea obligatorie.”, a spus acesta.

„La un moment dat va trebui [să mă vaccinez], sunt destul de sigur, dar până acum nu a fost obligatoriu pentru a putea concura, așa că nu, nu am făcut-o.”, a precizat Tsitsipas, în continuare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Oamenii zdraveni la cap nu pun botul la vrajeala oficialilor si nici a idiotilor care o țin langa cu prostia asta cu injectarea. Cine a înțeles că injectarea nu are nici o legatură cu sănătatea ci numai cu controlul proștilor, va sta deoparte, neînțepat/ă.

  2. Poate il convinge Haleapa……….ca pe langa scaderea capacitatilor fizice mai si promoveaza vaxinul……..un lucru minunat si de actualitate!:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...