duminică, iulie 14, 2024
EDUCAȚIEStarețul celebrei Mănăstiri Vatopedu de la Athos susține că în spatele politicienilor...

Starețul celebrei Mănăstiri Vatopedu de la Athos susține că în spatele politicienilor care vor educație sexuală „sunt forțe oculte din afara României”: În Europa, sunt oameni a căror viață și a căror mentalitate este bolnavă

Starețul Mănăstirii Vatopedu, Arhimandritul Efrem, a spus într-o discuție găzduită de canalul Doxologia al Mitropoliei Moldovei, că politicienii români care doresc să impună educația sexuală în școli au în spate „forțe oculte din afara țării”.

El a mai spus că introducerea educației sexuale în școli de la vârste fragede înseamnă „distrugerea omului”.

„Sunt oameni ai Guvernului, care în viața lor personală sunt încurcați la minte. Însă, în spatele lor sunt forțe oculte din afara României, care fac lucrul acesta.

Vedeți, acum se face educație sexuală din clasele primare, dacă e cu putință așa ceva. Asta este distrugerea persoanei, a omului”, a spus Efrem Vatopedinul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Răspunzând unei alte întrebări pe acest subiect, starețul a spus că se va reuși introducerea educației sexuale fără acordul părinților pentru că „acum România e membră a Europei”. Din punctul său de vedere, europenii „L-au scos pe Dumnezeu din viața lor și de-aceea sunt nefericiți”.

„Lucrul acesta o să le reușească, pentru că am zis, România este acum membru al Europei. În Europa, sunt oameni a căror viață și a căror mentalitate este bolnavă. Eu în Germania am făcut o operație pe inimă, doctorul de-acolo, care italian de origine, a terminat operația și mi-a spus: nu am de spus altceva decât un mare „bravo” mie însumi.

Adică, cu desăvârșire, a văzut lucrurile antropocentric și acest punct de vedere este înșelat. Europenii L-au scos pe Dumnezeu din viața lor, de-aceea sunt nefericiți.

Europenii au reușit multe, au dat atenție școlii și cercetării, dar toate succesele lor duc numai la succese în această viață”, a continuat el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Starețul Efrem este unul dintre cei mai respectați monahi din lumea ortodoxă, sub conducerea sa, Mănăstirea Vatopedu devenind cea mai mare din Grecia.

Președintele Klaus Iohannis este principalul susținător al educației sexuale în școli, alături de alianța USR/PLUS. Președintele a blocat o lege a educației sanitare, considerând că acordul parental pentru participarea copilului la ore „nu este în interesul superior al copilului”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE