ACTUALITATE Starea de alertă, prelungită din 14 decembrie. Raed Arafat: Evitați colindatul, chiar...

Starea de alertă, prelungită din 14 decembrie. Raed Arafat: Evitați colindatul, chiar dacă este o tradiție!

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis, în şedinţa de joi, să propună prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând din 14 decembrie, păstrând măsurile existente în acest moment, a anunțat Raed Arafat.

Potrivit acestuia, singura prevedere nouă vizează instalaţiile de transport pe cablu, care va fi permisă, dar cu anumite reglementări, ce urmează să fie stabilite prin ordin de ministru.

Întrebat despre posibilitatea de a petrece în stradă de Anul Nou, Arafat a subliniat că nu vor fi posibile aceste sărbătoriri în stradă, deoarece și atunci vor fi în vigoare restricțiile din prezent.

Pârtiile vor rămâne deschise, dar cu respectarea normelor sanitare și a celor impuse restaurantelor, hotelurilor, etc.

În ceea ce privește colindatul de Crăciun, Arafat a recomandat, ca un sfat personal:

„Evitați acest lucru (colindatul-n.red), chiar dacă este o tradiție!”

Arafat a anunțat că vineri urmează să aibă loc ședința de Guvern în care o să se aprobe Hotărârea care preia propunerile CNSU.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite