ACTUALITATEStarea de alertă, prelungită din 14 decembrie. Raed Arafat: Evitați colindatul, chiar...

Starea de alertă, prelungită din 14 decembrie. Raed Arafat: Evitați colindatul, chiar dacă este o tradiție!

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis, în şedinţa de joi, să propună prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând din 14 decembrie, păstrând măsurile existente în acest moment, a anunțat Raed Arafat.

Potrivit acestuia, singura prevedere nouă vizează instalaţiile de transport pe cablu, care va fi permisă, dar cu anumite reglementări, ce urmează să fie stabilite prin ordin de ministru.

Întrebat despre posibilitatea de a petrece în stradă de Anul Nou, Arafat a subliniat că nu vor fi posibile aceste sărbătoriri în stradă, deoarece și atunci vor fi în vigoare restricțiile din prezent.

Pârtiile vor rămâne deschise, dar cu respectarea normelor sanitare și a celor impuse restaurantelor, hotelurilor, etc.

În ceea ce privește colindatul de Crăciun, Arafat a recomandat, ca un sfat personal:

„Evitați acest lucru (colindatul-n.red), chiar dacă este o tradiție!”

Arafat a anunțat că vineri urmează să aibă loc ședința de Guvern în care o să se aprobe Hotărârea care preia propunerile CNSU.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate