sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATESRI angajează cunoscători de limbi străine. Se caută vorbitori de pashtu, punjabi,...

SRI angajează cunoscători de limbi străine. Se caută vorbitori de pashtu, punjabi, dari sau urdu

Serviciul Român de Informații (SRI) angajează personal cu studii medii sau superioare, cunoscători de limbi străine, a anunțat, marți, instituția.

Potrivit anunțului, SRI intenționează să angajeze persoane care cunosc următoarele limbi străine: albaneză, arabă, armeană, azeră, chineză, coreeană, dari, ebraică, georgiană, hindi, kurdă, pashtu, persană, punjabi, rromani, rusă, sârbă, tătară, ucraineană, urdu.

„În operațiunile de securitate națională, cunoașterea unor limbi străine cu circulație redusă în România poate fi un factor decisiv. O persoană cu o astfel de aptitudine îi poate ajuta pe ofițerii de informații să înțeleagă subtilități culturale, să descifreze înscrisuri, să surprindă semnificații care pot scăpa unui cunoscător mediu”, se precizează în comunicatul SRI

Pentru a ocupa un astfel de post, candidații trebuie să îndeplinească în mod cumulativ condițiile de încadrare în SRI și să promoveze etapele succesive de verificare și selecție.

Persoanele interesate pot aplica prin transmiterea unui cv la adresa de e-mail hr@sri.ro. De asemenea, candidații trebuie să specifice localitatea unde doresc să fie contactați de un specialist de resurse umane.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE