joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATESportul românesc trăiește, deși Guvernul l-a redus la nivel de agenție: Vlad...

Sportul românesc trăiește, deși Guvernul l-a redus la nivel de agenție: Vlad Dascălu, campion european la Mountain Bike. David Popovici, de neoprit în Italia

Ciclistul Vlad Dascălu a reușit să câștige prima medalie de aur pentru România la Jocurile Europene din Cracovia Malopolska, la proba de mountain bike. Proba respectivă a contat drept Campionat European sub titulatura de UEC MTB CROSS COUNTRY EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 2023, informează Mediafax. Punctele acumulate contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Românul a pornit de pe poziţia a 10-a, dar a reuşit să depăşească pe traseu adversari mai bine cotaţi şi s-a plasat la final pe primul loc al cursei, terminând cu timpul de 1 oră 19 minute şi 41 de secunde, urmat de Lars Josef Forster (Elveţia), cu 1 oră 19,55 minute şi de italianul Luca Braidot, cu 1 oră şi 20 de minute.

La rândul său, David Popovici a reușit să se impună în probele de 200 de metri liber și 100 de metri liber, din cadrul competiției Sette Colli de la Roma.

Sâmbătă 24 iunie, David Popovici s-a impus în proba de 100 de metri liber cu timpul de 48,10 secunde, nou record al competiției. Sportivul legitimat la CS Dinamo s-a impus, duminică, la 200 de metri liber cu timpul de 1,45,49 de secunde, record al competiției.

Aceste rezultate vin în ciuda faptului că Guvernul Ciolacu a luat decizia de a desființa Ministerul Sportului, oferind acestui domeniu foarte important statutul de agenție.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. „Aceste rezultate vin în ciuda faptului că Guvernul Ciolacu a luat decizia de a desființa Ministerul Sportului, oferind acestui domeniu foarte important statutul de agenție.”

    Nu-mi amintesc să fi citit ceva pe acest subiect înainte. Ați mai scris ceva pe această temă ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate