ACTUALITATESpania | Părinții condamnați pentru violență domestică vor fi privați de dreptul...

Spania | Părinții condamnați pentru violență domestică vor fi privați de dreptul de a-și vizita copiii

Părinții condamnați în Spania pentru violență domestică (denumită de adepții corectitudinii politice „violență de gen”) vor fi privați de dreptul de vizită a copiilor lor minori, o măsură adoptată de guvernul de stânga și intrată în vigoare vineri, informează AFP, citat de Agerpres.

Potrivit reformei Codului Civil spaniol, justiția va putea retrage dreptul de vizită sau să-l refuze dacă părintele, despărțit și căruia nu i-a revenit custodia copiilor, a fost declarat vinovat pentru că a ucis, încercat să ucidă, agresat sau abuzat partenerul sau copiii săi, sau dacă există „indicii fondate cu privire la acte de violență domestică sau de gen”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...