SIMONA HALEPSoțul Serenei Williams l-a jignit pe Ion Țiriac după victoria americancei în...

Soțul Serenei Williams l-a jignit pe Ion Țiriac după victoria americancei în fața Simonei Halep: îl numește „rasist”, „sexist” și „clovn”

Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, l-a jignit pe Ion Țiriac după victoria americancei împotriva Simonei Halep de la Australian Open.

„E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a scris Alexis Ohanian (foto, primul din stânga), pe Twitter, alături de știrea cu victoria lui Williams.

Soțul Serenei Williams este supărat pe Ion Țiriac după ce Președintele Federației Române de Tenis a spus că „Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!”.

La începutul acestui an, Ohanian i-a răspuns lui Țiriac afirmând că „nimeni nu dă doi bani pe ce spune”.

Ulterior, Ohanian a mai postat un mesaj pe rețelele sociale, care s-a dorit a fi umilitor la adresa lui Ion Ţiriac.

„A trebuit să-l caut pe Goolge…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a mai postat Ohanian.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...