ACTUALITATESoția lui Navalnîi l-a vizitat în închisoare pe opozantul lui Putin: Nu...

Soția lui Navalnîi l-a vizitat în închisoare pe opozantul lui Putin: Nu am văzut niciodată pe cineva atât de supt la față

Iulia Navalnîia, soția lui Aleksei Navalnîi, principalul opozant al Kremlinului, și-a vizitat marți pentru prima oară soțul în închisoare, unde acesta ispășește o pedeapsă de doi ani și jumătate, și a avertizat că este ”foarte slab”, transmite EFE.

„Nu am văzut niciodată pe cineva atât de supt la față, însă nu are de gând să cedeze”, a scris Navalnîia pe contul ei de Instagram.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care apare Iulia și, pe fundal, centrul penitenciar numărul 2 din regiunea Vladimir, la circa 100 de kilometri de Moscova.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Vorbește cu dificultate și din când în când trebuie să se întindă pentru a se odihni”, a mai scris Iulia Navalnîia, care a adăugat că soțul ei a slăbit foarte mult de când a intrat la închisoare și chiar mai mult după ce a anunțat că intră în greva foamei, la 31 martie.

„Cântărește 76 de kilograme la o înălțime de 1,90. De la întâlnirea mea cu Aleksei sunt şi mai îngrijorată pentru el”, a explicat Navalnîia, care a comunicat cu soțul ei prin telefon, separați de un perete de sticlă.

Iulia Navalnîia s-a referit și la denunțul pe care soțul ei intenționează să-l depună împotriva închisorii pentru că a fost împiedicat să citească Coranul, după cum a explicat chiar el pe Twitter. „Cărțile sunt pentru noi toți”, a scris Navalnîi, care își exprimase dorința de a studia cartea sacră a tuturor musulmanilor, notează Agerpres.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite