marți, mai 21, 2024
ACTUALITATESorin Lavric: Mafia păcănelelor țopăie pe masa guvernului PSD-PNL

Sorin Lavric: Mafia păcănelelor țopăie pe masa guvernului PSD-PNL

Senatorul Sorin Lavric îi acuză liderii coaliției PSD-PNL că nu doresc să rezolve problema jocurilor de noroc din România și că sunt în complicitate cu „mafia păcănelelor”, informează un comunicat de presă.

Domnia sa a comentat astfel, noua lege adoptată în domeniu, care precizează că jocurile de noroc vor fi scoase numai din orașele cu până-n 15.000 de locuitori.

„Mafia păcănelelor a învins și țopăie pe masa guvernului. Deși în urmă cu opt luni “curajosul” premier Marcel Ciolacu se lua de guler cu industria jocurilor de noroc și promitea că acest “cancer”, care a afectat viețile a mii de români și a distrus liniștea și coeziunea multor familii va fi eradicat în totalitate, iată că interesul electoral primează în fața interesului cetățenilor.

Speranțele tuturor familiilor aduse la disperare de dependența de jocurile de noroc care i-a cuprins pe mulți dintre membrii acestora au fost năruite de ticăloșia de care a dat dovadă coaliția PSD-PNL care, după un tur de forță în Parlament, a decis că jocurile de noroc vor fi scoase doar din localitățile cu până în 15.000 de locuitori, în timp ce în marile orașe acest flagel va putea în continuare să distrugă alte mii de vieți.

Complicitatea dintre coaliția PSD-PNL și mafia păcănelelor este acum una de domeniul evidenței. Ticăloșii din fruntea țării mai întâi au numit un frizer în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, instituție care se ocupă de controlarea și sancționarea operatorilor din acest domeniu, apoi în Parlament au mimat lupta cu mafia păcănelelor, în timp ce își îndesau în buzunare comisioanele grase pentru campania electorală.

Jocurile de noroc trebuie scoase urgent în afara tuturor localităților, iar guvernul împreună cu medici, psihologi și alți specialiști din domeniu să gândească o serie de măsuri prin care cei care au fost afectați de această dependență blestemată să se poată reintegra cât mai repede în familiile lor și în societate.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor va lupta din toate puterile pentru ca această epidemie să fie eradicată complet!”, a tunat Lavric.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. pacanele tzopaie in capul multora,
    ar putea fi “majoritatea calificata” !

    (se numeste “democratie universala”,
    e ca singuru wc public pe o raza de 10 kilometri)

  2. arata timp cat putorile de romani joaca toata ziua la pacanele, si sunt dependenti, ce poate face guvernul? Nu poti lua opiul poporului, si inainte de alegeri

  3. Pacanelele sunt de fapt uzine de spalat bani. Nimeni nu stie cati bani intra in ele, insa stiu cat ies spalati pentru a intra in buzunarul onora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE