vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric îi îndeamnă pe români să iasă masiv la vot...

Senatorul Sorin Lavric îi îndeamnă pe români să iasă masiv la vot în 2024: Dacă românii nu înțeleg asta, România va fi o pradă sigură în ghearele bancherilor mondiali

Senatorul Sorin Lavric (AUR) îndeamnă românii să iasă la vot în 2024, atunci când vor fi alegeri, pentru că, în caz contrar, consecințele vor fi dintre cele mai grele.

Domnia sa îi îndeamnă pe români să fie curajoși.

„Îi rog pe români să se trezească și să meargă la anul în număr masiv la vot. Știu că au repulsie față de politică și că au o imagine execrabilă despre politicieni, dar singura șansă ca România să se mai salveze este ca partidele de la putere să fie spulberate prin vot. Dacă românii nu înțeleg asta, România va fi o pradă sigură în ghearele bancherilor mondiali, dar și în mâna politrucilor români. Și- apoi, e un mare păcat să îți pierzi speranța.

Suntem creștini, și asta înseamnă că păstrăm nădejdea să putem face din România acea visată „grădină a Maicii Domnului” de care vorbim într-una. Să privim cu curaj viitorul, oricît de sumbru ar fi el, întrucât avem credința că viața sufletului nu se încheie aici”, a spus Lavric într-un interviu acordat jurnalistului Traian Horia.

Senatorul a vorbit și despre războiul din Ucraina, pe care l-a numit un „masacru”.

Sorin Lavric consideră că este vorba, de fapt, despre un război între SUA și Rusia, care nu are „nicio legătură cu idealul național al ucrainenilor”.

„Ce se întâmplă în Ucraina nu mai este un război al poporului ucrainean, ci o confruntare titanică între SUA și Rusia. Ucrainienii sunt doar carne de tun într-un masacru al cărui scop nu are nici în clin nici în mânecă și nicio legătură cu idealul lor național.

Împrejurarea aceasta este bine știută, este cunoscută de cei care au organizat cele trei conferințe de care vorbiți. Totul este un teatru de imagini în care se mimează dorința de a reconstrui Ucraina într-un moment în care războiul e în plină desfășurare. E cum aș vrea să reclădesc un oraș acoperit de lavă în timp ce erupția vulcanului e în plină desfășurare”, a menționat el.

Senatorul a comentat și intenția declarativă a ucrainenilor de a renunța la așa-zisa „limbă moldovenească”.

„Decizia autorităților ucrainene aduce ca un semn de minimă recunoștință față de sprijinul pe care Bucureștiul l-a dat refugiaților ucraineni, sprijin la care se adaugă uriașul ajutor militar oferit beligeranților de la Kiev. Dar totul este simplă aparență, căci decizia de a renunța la „limba moldovenească” este o frecție la picior de lemn, o măsură ipocrită prin care Kievul vrea să ascundă represaliile la care sunt supuși preoții români și deznaționalizarea la care îi condamnă pe cei 500.000 români din Ucraina. E ca pe eșafod, ca atunci când călăul te mângâie cu o mână pe frunte”, a mai spus domnia sa.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

 1. Votul este o iluzie .
  Pana nu se revine la vechea constitutie inainte de 89 poti sa votezi si cu Chuck Norris.
  Bacherii controleaza tara din pricina legi nr.28 15 martie 1991.
  Dece credeti ca sau grabit sa bage legea asa de repede ? pe site-ul Bancii Mondiale Romania figureaza ca si Sluga din 20 septembrie 1990 . Chiar daca legea la noi a fost baga in 15 martie 1991.

  Daca esti roman adevarat iti doresti RO-exit EU/NATO

 2. cei mai mari talhari sunt bancherii romani sau ce-or fi ei in Romania. CEC m-a taxat cu vreo 600 de lei ca ramasese un cont deschis vreun an doi, fara sa ma anunte. Mi-au spus doar cand am ajuns la ghiseu. Cine crede ca iesirea din structurile europene, asa de kkt cum sunt ele, ne va ajuta, e copil mic. O sa scapam de dracu si vom da de tacsu

 3. „Senatorul Sorin Lavric îi îndeamnă pe români să iasă masiv la vot în 2024: Dacă românii nu înțeleg asta, România va fi o pradă sigură în ghearele bancherilor mondiali”

  Care popor a înțeles vreodată ceva ? E nevoie de școlire – și nici asta nu ajunge (RSR a ratat!).

  „Senatorul a vorbit și despre războiul din Ucraina, pe care l-a numit un „masacru”.

  Sorin Lavric consideră că este vorba, de fapt, despre un război între SUA și Rusia, care nu are „nicio legătură cu idealul național al ucrainenilor”.”

  Adie vântul schimbării – așa spune și Stânga de peste Ocean. DE LA ÎNCEPUT!

  Deci, ale cui sunt „ghearele bancherilor” (bieții oameni, cum hiperbolizează omenirea! priviți la Micul Grenadier francez – are el gheare ?!) de care ziceți ? Ale URSS-ului lui MSG ?

  Nu-s sigur că JFK avea dreptate („Those who oppose peaceful change …”), dar sigur omenirea s-a opus mereu, din răsputeri, schimbării.

  „Senatorul a comentat și intenția declarativă a ucrainenilor de a renunța la așa-zisa „limbă moldovenească”.”

  De reținut că NIMENI (nici măcar PCR!) nu ne-a spus pe ce se bazează rușii/ucrainenii/URSS/etc. Sper că nu ne veți pune într-o situație jenantă când va ieși la iveală …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE