luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATESorin Constantinescu, despre tinerii drogați: Asta înseamnă părinți care nu au grijă...

Sorin Constantinescu, despre tinerii drogați: Asta înseamnă părinți care nu au grijă de copiii lor, care le dau bani la 18 ani, mașini, le dau bani pentru droguri

Se înmulțesc cazurile dramatice provocate de tineri drogați, exemplul cel mai elocvent fiind accidentul din 2 mai, unde au murit două persoane.

Unul dintre cei mai cunoscuți români, omul de afaceri Sorin Constantinescu, spune că vina pentru această situație aparține părinților.

În opinia sa, aceștia sunt cei care le pun în mână copiilor mijloacelor necesare procurării drogurilor și tot ei nu se ocupă suficient de mult de educația copiilor lor.

„Bună dimineața, prietenii mei! În această dimineață, când m-am trezit, am citit cu stupoare despre acest accident îngrozitor care a avut loc pe 2 mai pe litoralul românesc. Opt tineri erau pe carosabil. O mașină a venit și i-a spulberat. Doi dintre ei au murit.

Am înțeles că unul de 19 și unul de 21 de ani. Este îngrozitor. Se întâmplă în fiecare zi. Vești negative despre litoralul românesc. Ba enterocolită, ba toxiinfecție, ba mâncare expirată, ba s-au bătut cu jandarmii…

A fost prins cel care a intrat în grupul de opt tineri în această dimineață, la ora 5.25, pe șosea. Este un tânăr care conducea o mașină la 19 ani și care avea consumate toate drogurile posibile, inclusiv cocaină, care este un drog foarte scump.

Aș fi foarte curios dacă cineva știe sau dacă autoritățile ar putea să ne spună ce surse avea acest tânăr la 19 ani sau ce job avea. Poate era un IT-ist strălucit, poate că a avut o afacere de succes, începută la 16 ani, ca să consume cocaină, un drog foarte scump, și să conducă o mașină la 19 ani.

Sunt foarte, foarte curios. Dar din experiența mea personală, pot spune că 99% a avut bani de la părinți. Părinții i-au dat bani, i-au cumpărat o mașină, i-au dat bani pentru droguri și aici se ajunge. De aceea vă spun și de aceea subliniez că foarte, foarte importantă, esențială și vitală educația părinților și modul în care îi controlezi și îi educi și le controlezi anturajul”, a spus Sorin Constantinescu.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

 1. 🙂 Nici gând să le treacă prin cap că o avea legătură cu Democrația!

  „Sorin Constantinescu, despre tinerii drogați: Asta înseamnă părinți care nu au grijă de copiii lor, care le dau bani la 18 ani, mașini, le dau bani pentru droguri”

  Vine unu’ să o ia la vale cu „părinții fac și dreg”, apoi … deraiază în decor:

  „Am înțeles că unul de 19 și unul de 21 de ani. Este îngrozitor. Se întâmplă în fiecare zi. Vești negative despre litoralul românesc. Ba enterocolită, ba toxiinfecție, ba mâncare expirată, ba s-au bătut cu jandarmii…”

  Enterocolita, toxiinfecția, mâncarea expirată – astea n-or fi din alt film ? Filmul Democrației, în general.

  Ori tot părinții sunt de vină și pentru enterocolite, fiindcă nu și-au educat copiii să nu mănânce mâncarea expirată, ca să nu dea în toxiinfecții și alte bătăi cu jandarmi ? Bieții oameni … Democrația nu o văd.

  Bine, paciență.

  L-a întrebat cineva pe d-l proprietar ce limbi străine înțelege și dacă n-o fi LA FEL și pe la alte case, mai mari ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate