sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATESorin Cîrțu, președintele Universității Craiova, acuză vaccinul: De doi ani, sunt mai...

Sorin Cîrțu, președintele Universității Craiova, acuză vaccinul: De doi ani, sunt mai slăbit în privința sistemului imunitar.N-am avut atâtea răceli și boli cât am avut în ultimii 2-3 ani

Sorin Cîrțu, fost mare jucător și antrenor, actualmente președintele Universității Craiova, a spus „totul a fost premeditat” în privința pandemiei.

El a afirmat, într-un interviu acordat GSP, că se simte mai rău după ce a făcut vaccinul și că are sistemul imunitar afectat. Președintele Craiovei a precizat că nu s-ar fi vaccinat dacă nu ar fi fost obligat.

„Nu înțeleg cum putea să intre lumea la pușcărie, că instigă la violență, când spuneau unii că e un virus făcut de om, iar acum să le dai dreptate ălora. Nu se ia niciun fel de măsură! Ce-a făcut, mă, a plecat cu eprubeta în buzunar la întâlnire?!

Eu cred că totul a fost premeditat. De doi ani, sunt mai slăbit în privința sistemului imunitar. De la vaccin. Dacă nu eram angajat la club și prin natura meseriei, nu aș fi făcut vaccinul.

Ce vreți? Să accept că un șobolan se suie pe un liliac, fac dragoste și se îmbolnăvește toată planeta? N-am avut atâtea răceli și boli cât am avut în ultimii 2-3 ani”, a spus Cârțu, pentru GSP.ro.

Autoritățile susțin în continuare că vaccinul este „sigur și eficient”, deși au redus masiv promovarea față de inoculare.

Într-un raport oficial, Guvernul a recunoscut că vaccinul a provocat peste 40.000 de reacții adverse între 2020 și 2022. Recent, compania Pfizer a publicat o listă – despre care a admis că nu este completă – cu posibilele reacții adverse la vaccinare.

Anterior, președintele României, Klaus Iohannis, afirma că aceste efecte adverse sunt „imaginare”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE