duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATESorin Berilă: De ce o sărbătoare a Armatei și a poporului a...

Sorin Berilă: De ce o sărbătoare a Armatei și a poporului a fost tratată ca un eveniment privat într-un spațiu public?

Prezent la ceremoniile desfășurate la Monumentul Eroului Necunoscut, cu ocazia Zilei Armatei, scriitorul Sorin Berilă a fost împiedicat să asiste, deoarece a fost accesul cetățenilor la această sărbătoare națională a fost interzis.

Berilă s-a întrebat de ce aceste ceremonii au loc în spațiul public, dacă nu este permis accesul cetățenilor.

„Mă aflu la Monumentul Eroului Necunoscut. Am vrut să particip la ceremoniile legate de Ziua Armatei.

Toată zona este împânzită de polițiști care interzic accesul spre monument și zona centrală.
Mi se pare complet absurd ca o ceremonie ca aceasta, o sărbătoare a Armatei și a poporului să fie tratată ca un eveniment privat într-un spațiu public. Puteau foarte bine să o facă într-o unitate militară, dacă nu doreau public

Oricum…
La mulți ani, recunoștință și glorie veșnică eroilor noștri, căzuți pe câmpurile de luptă, în lagăre și-n închisori”, a declarat Sorin Berilă, pentru R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. -or fi sarbatorit Armata Romana de la 1989
  aia care a facut peste 1’000 de morti
  in timpul incidentelor ramase inca misterioase.

  -a fost si ceva public:
  ni se pare ca un avion militat a survolat Bucurestii
  ca in Beirut!

 2. Nu știe de ce nu au fost lăsați cetățenii să participe la Ziua Armatei Române? E foarte simplu, guvernul dorește să creeze o falie între stat și disidenți (chiar dacă disidenții sunt tot români). Statul este format din cei care susțin politicile dictatoriale pornite in 2020, din cei pro UE și pro America, guvernul propriu-zis, slugile etc. Vor fi excluși toți opozanții! Aceștia sunt “teroriștii, analfabeții” toți cei care se opun politicii abuzive ale guvernului României asupra propriilor cetățeni. Mai mult, politica asta este la nivel de UE la care România accede fără rezerve! Rezultatul va fi simplu: te opui și vei muri de foame, hăituit de “autorități”. Vă spun, o să vina vremuri când pentru convingerile noastre, pentru libertatea de exprimare, pentru susținerea drepturilor constituționale vom merge la pușcărie, vom fi bătuți, ni se vor lua bunurile, copiii, viața! Vizibile clar o să fie toate din 2026, când vor începe arestările, amendările, bătăile asupra oricărui individ care va spune ferm NU! Anul viitor statul de drept român va dispărea, toate dejecțiile europene (LGB-ul, identitatea digitală, consumul insectelor, injectările , suprimarea libertăților constituționale) se vor revărsa prin partidul care va fi la putere. Dacă vreți, vă spun și cine va câștiga, PSD-ul ce se va alia cu alte partide și vor deveni, din nou, o dictatură cum a fost din 2020. Putea foarte bine să fi câștigat PNL-ul, USR-ul, e irelevant, toate partidele au un singur program politic: CE VREA UE SAU AMERICA! In România va fi GENOCID iar toată mass media va “încornora” toți cei ce vor muri în apărarea drepturilor lor! Istoric vorbind, România nu și-a protejat cetățenii, in al 2lea război mondial statul român a ucis evrei pentru că așa au primit ordin, după al 2lea război mondial au ucis anticomuniștii, a fost ordin de la Moscova, iar acum vor omorî la fel, dizidenții, ordin de la Bruxelles! Acesta este ultimul “ou” de care vorbea Sfântul Arsenie Boca, după acesta, România va dispărea de pe hartă! Prea multă moarte a provocat acest mic stat asupra propriilor cetățeni pentru a mai sta in picioare înaintea Lui Dumnezeu! Poporul va trăi însă, sângele nu se va pierde, dar nu sub numele de România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE