vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATESorana Cîrstea, supărată pentru că sportivii ruși și belaruși au fost interziși...

Sorana Cîrstea, supărată pentru că sportivii ruși și belaruși au fost interziși la Wimbledon: Sportul ar trebui să fie peste politică și să arate mult mai multă umanitate

Sportul nu a „ratat” sancțiunile impuse Rusiei. Astfel, Wimbledon 2022 se organizează fără Rusia și țara care o ajută cu arme, Belarus. Cunoscuta tenismenă româncă, Sorana Cîrstea, a avut o reacție acidă după această decizie și susține că politica nu are ce căuta în sport.

„Îmi pare rău pentru că, în general, sportul ar trebui să fie peste politică și să arate mult mai multă umanitate, iar în momentul de față ceea ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate. Nu avem ce să facem. Suntem niște peștișori mici într-un lac foarte mare. Ni se spun deciziile, iar noi trebuie să ne hotărâm dacă le acceptăm sau nu”, s-a exprimat Sorana Cîrstea, citată de Eurosport.

Deși nu o afectează direct, Sorana Cîrstea susține că sportivii ruși nu au nicio vină, întrucât nu ei au decis să invadeze Ucraina. Ea consideră că le este afectată cariera, mai ales a celor care vor să acumuleze puncte, care nu au ajuns să viseze în mod direct la trofeu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Cred că totul a fost greșit de la început la final, începând cu decizia de a interzice participarea jucătorilor ruși care nu are niciun sens și care creează un precedent destul de riscant în tenis”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit sursei citate.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Sorana Cîrstea are 32 de ani și ocupă locul 26 în clasamentul WTA. Ea a recunoscut că meciul  ei a fost slab, astfel încât a fost eliminată de la Roland Garros, după 12 game-uri consecutive. Americanca  Sloane Stephens i-a „speculat” fiecare eroare și a învins-o în seturile seturile doi și trei.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE