ACTUALITATESondaj Politico: PNL și USRPLUS scad în intențiile de vot, AUR a...

Sondaj Politico: PNL și USRPLUS scad în intențiile de vot, AUR a ajuns al treilea partid al țării

Un sondaj realizat de publicația Politico.eu arată că partidele din coaliția de guvernământ s-au prăbușit în intențiile de vot ale electoratului, în timp ce partidul AUR a crescut, scrie ziare.com.

Astfel, potrivit Politico.eu, PNL a ajuns la 18%, intenție de vot, de la peste 25%, atât cât a obținut la alegerile parlamentare din decembrie 2020.

Alianța USRPLUS este și ea în scădere, ajungând la 12%, de unde la alegeri obținuse 15,4%. În acest context, cei care au crescut sunt cei de la AUR, care au ajuns la 14%, cu 4% mai mult decât au reușit la alegerile parlamentare.

De căderea alianței guvernamentale a profitat și PSD, care a ajuns la 34%. La alegerile parlamentare, PSD obținuse în jur de 29%.

UDMR se poziționează la limita pragului electoral, cu 5% intenție de vot, în timp ce restul partidelor aunt sub pragul electoral. PMP are 4% în intenția de vot, în timp ce Pro România și PPUSL câte 3%.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Sondajele arată că dacăă ești terorist tâmpit și sperii poporul cu covidul și cu ințeparea obligatorie pentru că ti-a dat Pfizer șpacgă, atunci pierzi voturi in ritm accelerat.

    mesaj pentru PNL că poate ieși din istorie și pentru USR mesaj că numai banii occidentali ii tin in functiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...