ACTUALITATESondaj Politico: PNL și USRPLUS scad în intențiile de vot, AUR a...

Sondaj Politico: PNL și USRPLUS scad în intențiile de vot, AUR a ajuns al treilea partid al țării

Un sondaj realizat de publicația Politico.eu arată că partidele din coaliția de guvernământ s-au prăbușit în intențiile de vot ale electoratului, în timp ce partidul AUR a crescut, scrie ziare.com.

Astfel, potrivit Politico.eu, PNL a ajuns la 18%, intenție de vot, de la peste 25%, atât cât a obținut la alegerile parlamentare din decembrie 2020.

Alianța USRPLUS este și ea în scădere, ajungând la 12%, de unde la alegeri obținuse 15,4%. În acest context, cei care au crescut sunt cei de la AUR, care au ajuns la 14%, cu 4% mai mult decât au reușit la alegerile parlamentare.

De căderea alianței guvernamentale a profitat și PSD, care a ajuns la 34%. La alegerile parlamentare, PSD obținuse în jur de 29%.

UDMR se poziționează la limita pragului electoral, cu 5% intenție de vot, în timp ce restul partidelor aunt sub pragul electoral. PMP are 4% în intenția de vot, în timp ce Pro România și PPUSL câte 3%.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Sondajele arată că dacăă ești terorist tâmpit și sperii poporul cu covidul și cu ințeparea obligatorie pentru că ti-a dat Pfizer șpacgă, atunci pierzi voturi in ritm accelerat.

    mesaj pentru PNL că poate ieși din istorie și pentru USR mesaj că numai banii occidentali ii tin in functiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate