ACTUALITATESondaj: Peste 63% dintre români cred că țara e într-o situație identică...

Sondaj: Peste 63% dintre români cred că țara e într-o situație identică sau MAI PROASTĂ decât era în 1989. Aproape 70% dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită

Peste 63% dintre români cred că situația generală din România este la fel sau mai rea ca în 1989, relevă un sondaj INSCOP.

Mai precis, 54% cred că este mai rea, iar 8,5% la fel ca în 1989, în timp ce 35,6% cred că lucrurile merg mai bine ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Sondajul mai relevă că aproape 70% dintre români cred că țara se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce 24,3% cred că lucrurile merg într-o direcție bună.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate