ACTUALITATELa 8 luni micuța Sofia luptă pentru viață. Cu ajutorul nostru poate...

La 8 luni micuța Sofia luptă pentru viață. Cu ajutorul nostru poate lupta în continuare

Sofia Gurgu este un copil care, în doar opt luni de viață, a trecut prin mai multe bătălii decât poate alții, într-o întreagă existență.

Dar pentru a putea trăi în continuare, are nevoie de ajutorul nostru. Iată povestea ei:

Sarcina este o experiență care marchează orice femeie. Să ai un copil, să-l simți cum îți crește în burtă, lună de lună, să-i simți micile lovituri și să aștepți cu nerăbdare să îl ții în brațe… Sunt greu de descris în cuvinte aceste sentimente frumoase!

Uneori însă, bucuria de a fi mamă se transformă subit în tumult, apăsare, neliniște și teamă constantă, când vezi că natura nu și-a urmat cursul firesc și bebelușul tău vine pe lume cu probleme serioase de sănătate.

Andreea Gurgu, în vârstă de 33 de ani, știe exact despre ce vorbim. Fetița ei, Sofia, s-a născut cu foarte multe malformații, printre care imperforația anală (absența deschiderii normale a anusului la exterior), absența colecistului, uter dublu și două vaginuri.

Ca și când n-ar fi fost suficient, micuța a fost diagnosticată și cu Sindromul Phelan Mcdermind, o afecțiune extrem de rară ce provoacă slăbiciune musculară, control slab al capului, vorbire întârziată și defecte la inimă și rinichi.

În Ajunul Crăciunului, Sofia a fost operată pentru a își putea face nevoile, iar acum câteva săptămâni a avut o criză cardiacă puternică și cu greu a fost stabilizată. Medicii spun că respectiva criză ar putea fi și de la cap, de aceea părinții au fost sfătuiți să facă toate investigațiile și eventualele operații în Turcia, unde există alte șanse de reușită decât în țară.

Sofia a început viața cu mari greutăți, a fost aruncată fără milă într-o bătălie nedreaptă. Mică și lipsită de putere, fetița se străduie să reziste zi după zi, să învingă soarta și să trăiască.

Ne dorim un copil prezent lângă noi, vrem să o vedem cum crește și se joacă alături de alți copii! Dar acest lucru poate fi posibil doar cu ajutorul oamenilor cu suflet mare! Vă rugăm să fiți alături de micuța luptătoare Sofia, ne-au scris cei doi părinți.

Andreea și Adrian Gurgu ne-au spus, cu lacrimi în ochi, că viața fetiței lor costă 40.000 de euro. Nu, nu este o glumă! De atât e nevoie pentru ca medicii turci să-i ofere Sofiei o șansă la viață. E aproape imposibil să lupți pentru viața copilului tău, când mai ai doi băieți acasă pe care trebuie să-i întreții și trăiești din alocații plus un venit lunar de 1.800 de lei. De aceea, această familie din Breaza ne-a cerut ajutorul, sperând că vom înțelege drama pe care o trăiesc de mai bine de 8 luni și nesfârșita teamă că și-ar putea pierde fiica mult-iubită.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” le poate oferi puterea financiară de a lupta pentru salvarea Sofiei. Această micuță greu lovită de soartă poate avea o șansă dacă ne unim în solidaritate și donăm oricât pentru tratamentele și operațiile de care va avea nevoie pentru a trăi o viață mai bună. Bunătatea face minuni!

Donații se pot face:

BENEFICIAR bancar  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: SOFIA GURGU

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...