joi, mai 23, 2024
ACTUALITATESociologul Mirel Palada spune că virusul va mai fi aici ani la...

Sociologul Mirel Palada spune că virusul va mai fi aici ani la rând: O să trăim într-o închisoare perpetuă. Criza Covid va fi un pretext deosebit pentru strînsul șurubului și pentru permanentizarea stării de alertă

Sunt foarte puține șanse ca pandemia să se termine anul acesta, iar asta o știu și Guvernanții din România, scrie sociologul Mirel Palada pe blogul personal.

El afirmă că situația o să fie asemănătoare și anul viitor.

„Ciuma lui Iohannis, că deja așa a început să fie denumit Covidul, va dura și anul ăsta. Dar și anul viitor, în 2022. Și foarte probabil și în 2023.

Virusul e aici să-și facă damblaua ani buni la rînd, dragii mei fraieri care încă mai credeți în Moș Crăciun și în ce vă spun înțelepții de Iohannis, Arafat, Cîțu. O să fie la fel de nasol și la anu. O să trăim într-o închisoare perpetuă. Doar că încă n-a venit Vlad Voiculescu să vă dezvăluie la nervi și acest secret de pe coridoarele Ministerului Sănătății. Că aia de pe acolo știu deja, au deja în vedere scenarii în acest sens.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Criza Covid va fi un pretext deosebit pentru strînsul șurubului și pentru permanentizarea stării de alertă, adică a dictaturii ascunsă sub acest titlu aparent benign. Un pretext excelent pentru limitarea drepturilor și libertăților cetățenești elementare. Dreptul la muncă. La deplasare. La exprimare. La tot ce-ți avut și-ați pierdut în ultimul an.

Și mai ales și mai ales, dreptul la speranță.”, a notat Palada.

Palada scrie că a primit informații conform cărora pandemia va dura până în 2024 și că vaccinarea nu-l va putea opri.

„Primesc telefoane și bîrfe avizate că instituțiile statului deja au în vedere scenarii de criză Covid care să dureze 4 ani de zile, cum a durat și gripa spaniolă. Și dacă băieții tunși scurt, întocmai și la timp se gîndesc la asta, înseamnă că e probabilitatea mare chiar așa să fie.

4 ani de zile înseamnă din 2020 în 2024. O viață de om. Aproape cît al doilea război mondial. Cît îi ia fetei mele să-i fie distrus tot liceul, din clasa a noua pînă într-a doisprezecea. O bătaie de joc fenomenală, despre care distinșii noștri conducători fac pe dracu în patru să nu ne spună.

Acest secret nu este ascuns oamenilor doar de lașii noștri care ne conduc. Nu. E foarte probabil ca foarte multe guverne să aibă aceeași atitudine prudentă, vicleană, cinică. Lașă.

Nu spuneți oamenilor că va fi nasol pe termen lung, că pe urmă chiar n-o să mai putem să ne înțelegem cu ei deloc. Dați-le zăhărelul speranței, că oricum vine vara și oricum vara ne permitem să-i scoatem din coteț, cîteva luni, cît e ceva mai cald și pot să evite spațiile închise, unde virusul e cel mai periculos.

Nu le spunem că la toamnă și mai ales la iarnă iar vine frigul și iar o să-i închidem prin cotețe. Că următorul val e foarte posibil să fie și mai mare decît acesta.

Că în martie 2022 va fi mai nasol decît în martie 2021”, a notat el.

„De ce nu e eficient vaccinul?

Pe termen scurt, într-o anumită fereastră de timp de cîteva luni, marea majoritate a vaccinurilor sînt într-adevăr eficiente. Cele mai multe din ele, cu excepția celui chinezesc, mai mult decît mulțumitor de eficiente, peste 90%.

Însă vaccinurile pentru virusul gripal, din păcate, nu sînt permanente, cum se întîmplă cu vaccinurile pentru alte feluri de boli. Îl faci acum pentru cîteva luni. Pe urmă efectul lui în corp se reduce treptat. Pînă cînd peste cîteva luni, poate trei, poate șase, poate nouă, nu știm cu siguranță, ești din nou numa bun pentru a lua din nou boala. Deci îl faci degeaba, că boala nu dispare.

Don’t get me wrong. Nu sînt anti-vaccinist. Ci doar trag concluzii. Știu că sînt concluzii cinice. Dar realitatea e cinică. Evident că nu-l faci degeaba pentru tine. Căci îl faci în primul rînd să nu mori tu, pe persoană fizică. Din punctul acesta de vedere e cît se poate de eficient.

Însă din punct de vedere al gîndirii globale, de luptă împotriva virusului Covid, vaccinarea nu va rezolva soluția. Vom fi întotdeauna suficient de mulți neimunizați încît virusul să aibă păpică umană la dispoziție, să-și facă damblaua, să-și atingă destinul biologic”, a completat Mirel Palada.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. VICLENIA STARII DE ALERTA – Profesorul Adrian Severin cere CCR sa desfiinteze integral Legea 55/2020, ce permite instituirea starii de alerta ca stare de urgenta de facto, dar fara control parlamentar: „Starea de alerta nu-i altceva decat stare de urgenta, careia i se da cu viclenie alt nume… Virusul biologic nu poate fi combatut virusand legea fundamentala, ucigand contractul cetatenilor… Haosul constitutional afecteaza ordinea de drept. Deschide poarta autoritarismului si terorii de stat”

  https://www.luju.ro/viclenia-starii-de-alerta-profesorul-adrian-severin-cere-ccr-sa-desfiinteze-integral-legea-55-2020-ce-permite-instituirea-starii-de-alerta-ca-stare-de-urgenta-de-facto-dar-fara-control-parlamentar-starea-de-alerta-nu-i-altceva-decat-stare-de-urgenta-carei

 2. CITITI CU ATENTIE!!!!

  Dovadă finală: Covid-19 a fost planificat să deschidă noua ordine mondială

  „Proiectul” COVID-19 este planificat până în 2025
  Banca Mondială arată că, COVID-19 este un proiect care este planificat să continue până la … sfârșitul lunii martie 2025! Așadar, intenția este să o continuăm încă cinci ANI . (2C)

  https://omuldinnordforever.wordpress.com/2020/09/30/dovada-finala-covid-19-a-fost-planificat-sa-deschida-noua-ordine-mondiala/

 3. Doamne ferește să aibă dreptate!
  și dacă are dreptate e nevoie de proteste dure ca să fim siguri că statul nu distruge lumea in numele combaterii epidemiei! nu se poate stare de alertă permanentă, e abuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE