miercuri, octombrie 4, 2023
ȘTIRISociologul Mirel Palada: Djokovici a răzbit, precum poporul sârb în istorie. Poporul...

Sociologul Mirel Palada: Djokovici a răzbit, precum poporul sârb în istorie. Poporul român a ales calea diametral opusă: a plecat capul în pămînt, dar nu pentru a rezista și lupta, ci pentru a se acomoda cu condiția de slugă

Sociologul Mirel Palada a spus că Novak Djokovici „ întrupează în mod paradigmatic atît calitățile, cît și defectele poporului sîrb”, după victoria acestuia de la Roland Garros.

Palada a spus că, precum sârbii, Djokovici este „Luptător, perseverent, fără de oboseală, fără de milă, mîndru, răzbunător, drept și egal cu principiile sale”.

Din păcate, în opinia lui Palada, românii reprezintă exact opusul: „A plecat capul în pămînt, dar nu pentru a rezista și lupta, ci pentru a se acomoda cu condiția de slugă. A tras la jug. Dar nu pentru el, ci mereu pentru alții”.

„Sîntem martorii unui eveniment istoric. Novak Djokovic a spulberat toate recordurile care puteau fi spulberate în tenisul masculin – și, dacă nu mă înșel, chiar în tot tenisul, punct.
Nu intru în detalii. Nu voi face o analiză a meciului. Doar două vorbe despre acest sîrb care întrupează în mod paradigmatic atît calitățile, cît și defectele poporului sîrb.
Luptător, perseverent, fără de oboseală, fără de milă, mîndru, răzbunător, drept și egal cu principiile sale. Familie patrie religie. Un conservator standard. Și care și-a asumat consecințele sistemului său valoric.

La fel precum sîrbii au stat înalți și mîndri și luptători și atunci cînd au fost măcelăriți secole la rînd de turci, și cînd au fost bombardați chiar în ziua de Paște de americani, la fel și Djokovic. A suportat toate mizeriile făcute de pițifelnicii globaliști. Și-a asumat consecințele deciziei de a nu se vaccina. De a crede în ideile sale. Și de a nu se abate de la cale.

A fost umilit, terfelit, demonizat pentru asta. Și a știut că răzbunarea cea mai dulce este să învingă, chiar și în fața acestor handicapuri suplimentare ridicate de denigratorii săi. A pus capul în pămînt, a împins în jug, a luptat, a transpirat, s-a chinuit. Și a cîștigat. Și a dovedit că este cel mai bun, în ciuda adversităților.

La fel și poporul sîrb. Răzbește prin veacuri, în ciuda tuturor celor care-l vor șters de pe fața pămîntului.

Nu am nici o emoție față de poporul român. El a ales calea diametral opusă. A plecat capul în pămînt, dar nu pentru a rezista și lupta, ci pentru a se acomoda cu condiția de slugă. A tras la jug. Dar nu pentru el, ci mereu pentru alții. A luptat. Dar a luptat mereu așa, mai moale, mai lejer, ca să piardă, nu ca să cîștige.

La fiecare motiv de victorie a venit cu o mie de motive de înfrîngere. E și asta o strategie. Strategie de moluscă și de rîmă bleagă, nu de taur, de lup, de fiară a pădurii, cum sînt sîrbii.
O să fie bine. Să nu uitați să perseverați în slugărnicie, românii mei dragi și blegi. Și mai ales să nu uitați să votați întotdeauna cu cozile de topor ale străinilor. E, în fond, strategia cu care sînteți învățați de secole. De ce să stricați bunătate de pricepere tocmai acum? Slava. Ghinion. Poartă mască dacă îți pasă. Corupția ucide. Uniți salvăm.

Ce-mi mai place de voi, moluștele mele blegi. Doamne, ce-mi mai place. Românii merită tot ce e mai bun”,a scris Palada.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

11 COMENTARII

 1. Domnule Palada va rog sa nu va mai bateti joc de poporul roman. Poporul roman este asa cum e el acum, cum a fost si cum va fi. Sunt satul de indoctrinati ca dumneavoastra care va credeti deasupra romanilor si ii analizati. Sunteti o unealta a celor care vor sa ne faca sa credem ca nu avem valoare. In mii de ani am ramas aici cu obiceiurile , cu limba si cu biserica noastra rezistand hoardelor de cotropitori. Ne-am facut un mod personal de a lupta si rezista si care a dat rezultate. Asta e de fapt valoarea marelui popor roman. Cei care vorbesc de rau poporul nostru sunt niste tradatori fatarnici. Aveti optinea de a pleca de aici ca nu avem nevoie de voi. NOI RAMANEM AICI PE VECI!

 2. Nedrept. Romanii nu s-au vaccinat in masa (58% nevaccinati, Johns Hopkins, Coronovirus Resource Center, FWIW, atat cat merita). Ceea ce dvs. doriti, este o starleta locala echivalent al lui Djoko. Ar fi fost bine, dar atunci ar fi trebuit scris un alt articol. Asa cum e, articolul doar arata zona din care va alegeti reperele: corifei, tefelei, misecuvinisti (multumim pentru substantivele astea, ‘misecuvinist’ pentru ‘entitled’ e genial). Va uitati in directia gresita. Sint destule obiectii care se pot aduce poporului roman: daca este e jocul dvs., faceti-o cu indurare si cu intentie de ridicare. Critica toxica, desfiintatoare, e un simptom de narcisism frustrat. Patapievici e modelul dvs? Cred ca puteti mai bine de atata…

 3. Sociologul Mirel Palada ar trebui sa puna mana pe cartea de istorie si sa invete istoria poporului ROMAN, care mereu, de fiecare data in decursul istoriei a luptat. Nu a castigat de fiecare data, dar de luptat, mereu a luptat. A spune ca poporul ROMAN nu a luptat si a pus capul in pamant, dincolo de lipsa de cunostinte istorice, este pur si simplu o ticalosie fara margini. De la Daci si pana la Voievozi, de la Voievozi si pana la Miscarea Legionara, de la Capitan si pana la revolutia din 89 si chiar pana in zilele pLandemiei de acum, romanii au luptat. Suntem tara care a dus cea mai mare lupta de rezistenta impotriva comunismului, si suntem tara cel mai putin vaccinata.
  Probabil sociologul Mirel Palada face parte din faimoasa brigada marxista alaturi de Lucian Boia, Plesu, Patapievici si alte faimoase nulitati care au ordin sa ne batjocoreasca istoria si tot ce este romanesc.

   • Domnule Somanescu, constat cu regret ca ati decis sa fiti alaturi de sociologul Mirel Palada sustinand si chiar amplificand gresela facuta de acesta.
    Sa inteleg ca dumneavoastra ati auzit doar de cativa domnitori care au luptat in istoria neamului romanesc? Domnule, asta este o rusine. Altceva nu stiu ce sa spun…
    Va rog frumos, inainte de a face si de a sustine afirmatii de felul acesta, consultati un istoric sau mai multi. Nu v-as recomanda insa sa cereti sfatul securistului si turnatorului Lucian Boia sau a celor din aceeasi brigada cu el. Din pacate marele istoric dl. Gheroghe Buzatu nu mai este printre noi, insa poate aveti ocazia sa discutati aceasta tema cu pr. Mihai Andrei Aldea (doctor in istorie) sau cu Silvian-Emanuel Man. Cred ca dansii v-ar putea lamuri in aceasta problema.
    Si cum puteti spune ca majoritatea a fost lasa? Credeti ca domnitorii au luptat singuri in acele lupte? Sau spuneti-mi o tara care a mai dat zeci de mii de martiri in timpul comunismului. Care tara a avut atatea “exceptii”?
    Dupa cum scrie si gandeste domnul Mirel Palada, nu pare ca isi iubeste neamul. Daca l-ar iubi, i-ar cunoste cel putin istoria. Daca l-ar iubi nu ar sustine aceasta propaganda defaimatoare la adresa neamului romanesc, propaganda orchestrata de fortele oculte. Cum anume vrea domnul Palada sa trezeasca poporul roman? Cu minciuni si articole de batjocura? Daca nu ar fi fost poporul roman sa lupte in istorie, nu doar aici, dar in mare parte din Europa s-ar fi vorbit turceste si ar fi fost islamizata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate