ACTUALITATESlovenia: Parlamentul a legalizat căsătoriile între persoanele de același sex și dreptul...

Slovenia: Parlamentul a legalizat căsătoriile între persoanele de același sex și dreptul lor de a adopta minori

Parlamentul Sloveniei a legalizat marți căsătoriile între persoane de același sex, informează Mediafax.

Sursa citată menționează faptul că Slovenia este al 18-lea stat din Europa care a decis acordarea acestor „drepturi” persoanelor homosexuale, fiind totodată și prima țară din Europa de Est care ia această decizie.

Unele țări europene au legalizat parteneriatul civil între persoane de același sex, cum ar fi Croația, Estonia, Grecia și Italia.

Decizia vine în contextul înnăspririi treptate a presiunii Uniunii Europene (în totală neconcordanță cu ideea de suveranitate a fiecărui stat membru) pentru a determina cât mai multe state, în special din Europa de Est (Polonia, Ungaria) să adopte legislații pro-LGBT, pentru a se alinia astfel ideologiei oficiale a Uniunii Europene. Cu toate acestea, majoritatea țărilor est-europene rezistă cu stoicism acestor presiuni ale UE de remodelare inclusiv a identității naționale.

De altfel, majoritatea țărilor din Europa și din lume au o legislație națională care susține familia naturală.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Ferească Dumnezeu! Mizeria vine tot mai aproape de noi! Când ne va lovi și pe noi direct cu copita-n gură, se vor trezi și idioții care au boicotat referendumul pentru familie! Mă refer aici la cei care au înțeles despre ce este vorba și au făcut-o intenționat. Pe restul nu îi condamn. Nu au înțeles nimic, iar în presă s-a mințit mai mult decât porcește! Nu reiau aici minciunile că se știu…oamenii nu au înțeles nimic, decât că nu trebuie să voteze!

  2. O mica corectura. In Ungaria parteneriatul civil este legalizat de ceva timp.
    Intr-adevar, casatoria intre persoane de acelasi sex, cat si adoptia copiilor de catre astfel de cupluri este interzisa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate