ACTUALITATESindicatul Polițiștilor protestează împotriva vaccinării obligatorii: Să vă fie rușine, tuturor celor...

Sindicatul Polițiștilor protestează împotriva vaccinării obligatorii: Să vă fie rușine, tuturor celor care vă credeți stăpâni peste destinul nostru!

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual a publicat un comunicat de presă legat de declarațiile lui Nelu Tătaru privind vaccinarea obligatorie. Acesta a spus că discută alături de premierul Florin Cîțu despre introducerea unei Ordonanțe de Urgență care va impune obligativitatea vaccinării în rândul personalului medical, profesorilor, cadrelor militare, polițienești ș.a.m.d.

Sindicatul Polițiștilor reacționează ferm, protestând împotriva unei astfel de idei.

„În cursul zilei de ieri, o declarație făcută unui post de radio, de către un fost ministru al Sănătății, actualmente consilier al prim-ministrului (nu-i dăm numele, că nu merită), despre posibilitatea vaccinării obligatorii a unor categorii profesionale bugetare, între care personalul medical, pompierii, polițiștii și alții, a șocat deopotrivă opinia publică și mass-media, care au diseminat subiectul, până la ceasuri târzii, și o mai fac și astăzi, 16 septembrie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În anul de grație 2021, în contradicție cu drepturile prevăzute în Constituție și cu multe alte norme legislative, sociale, etice și morale, general-valabile, o asemenea declarație este șocantă totalmente! Chiar dacă guralivul declarant a oferit și o alternativă-apendice: testarea săptămânală, pe banii angajaților (contrar prevederilor din Codul Muncii!).

Personajul în cauză, pare, la prima vedere, un ins serios; are studii medicale (nu știm cât de aprofundate și nici cu ce medie a absolvit facultatea), dar, totuși, nu este vreun savant specializat în epidemiologie sau virusologie. Însă este demnitar al Statului Român, politician plătit din bani publici pentru a gira politici publice în domeniul Sănătății. Pare omul potrivit, la locul potrivit…doar pare!

Nu redăm cu ghilimele toată declarația nenumitului, că nu merită; doar ne arătăm indignarea față de o asemenea idee aberantă, care nu are niciun suport științific dovedit ca atare, fiind de natură a crea discordie între oameni (a se vedea valurile recente de proteste din Europa, generate de așa-numitul pașaport de vaccinare, inițiat de politicieni fără scrupule și minte, proteste care, pe alocuri, chiar au rupt în două societatea, generând alte tabere antagonice: vacciniștii și nevacciniștii).

De asemenea, vom urmări cu atenție și apropiatele dezbateri din Comisiile senatoriale de Apărare și de Sănătate, pe marginea Proiectului de lege pentru aprobarea OUG nr.68 din iunie 2021 privind măsuri de punere în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital al UE privind COVID pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei de COVID-19, înregistrat la Senat sub nr. 278/2021 (se pare că declarația de ieri a individului este legată de acest proiect legislativ și vrea să pregătească terenul pentru votul final, pro certificat medical, pro vaccinare, pro bisnisuri a la long etc.)!

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ce-i mână pe ei în luptă?? Grija pentru noi sau, cumva, interesele meschin-financiare ale unora și altora, care fac tot felul de achiziții „la liber”, de peste un an și jumătate, generând stocuri de medicamente și echipamente medicale, care trebuie consumate „pe cineva”?

Stimabililor, să vă fie rușine, tuturor celor care vă credeți stăpâni peste destinul nostru!!

Vă vom acționa în judecată și vom ieși în stradă, dacă veți intenționa să legiferați contra drepturilor omului, a Constituției și a moralei publice!

ÎNȚELEGEM SĂ FIM RESPONSABILI FAȚĂ DE CEI DE LÂNGĂ NOI, ÎNSĂ NU VOM ACCEPTA DICTATURA PE CARE VREȚI SĂ O IMPUNEȚI!!”, se arată în comunicatul publicat de Sindicat.

Premierul Florin Cîțu a declarat, în cadrul unui briefing de presă zilele trecute, că vaccinarea obligatorie este o opțiune care ar putea fi introdusă într-un viitor OUG. Totodată, testarea care va fi obligatorie se va face contra cost, potrivit celor spuse de prim-ministru.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Da, este…, mergem în această direcție [a vaccinării obligatorii], vom vedea care este cea mai bună măsură. Clar vom cere testare. Înțeleg că personalul medical este deja vaccinat în proporție de 70%, dar vom dori să fie testați.”, a precizat acesta.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

    • Barbu Gh.:

      băi fascistule, o să luați niște gloanțe in cap in clipa in care o să incercați să injectați oamenii ilegal, cu forța, ca in lagăr. Nu iti fă iluzii fascist ordinar, că lumea se va apăra de fasciști.

      Și poliția și armata sunt cu noi. Cu voi e doar presa cumpărată, poporul s-a săturat.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...