ACTUALITATESindicalistul Iulian Surugiu, vaccinat cu trei doze: Sunt infectat, iar DSP mi-a...

Sindicalistul Iulian Surugiu, vaccinat cu trei doze: Sunt infectat, iar DSP mi-a zis că pot ieși afară din casă cu mască

Liderul Sindicatului Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, îmbolnăvit de Covid după trei doze de vaccin, acuză DSP că nu a venit să-l testeze și să-i dea tratament, însă i-ar fi spus că poate ieși pe stradă cu mască, relatează Antena 3.

„Eu sunt vaccinat cu doza trei, ultima doză pe 8 octombrie. După câteva zile, am avut simptome: mi-a curs nasul, tuse, febră interioară și, ca orice om normal, mi-am făcut teste rapide. M-am testat acasă, a ieșit pozitiv.

Apoi, am sunat la DSP București. Mi-a răspuns o fătucă și mi-a spus:

Dacă aveți a treia doză, puteți să mergeți liniștit la serviciu, la mall, unde avei treabă, că sunteți vaccinat.

I-am zis că mie nu-mi vine să cred ce aud.”, a precizat sindicalistul într-o emisiune la televizor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta spune că a insistat și a cerut un tratament, însă reprezentantul DSP i-ar fi spus că dacă are nevoie de concediu medical îl notează și va trimite pe cineva ca să-l testeze. Deși a sunat la DSP sâmbătă, în jurul orei 15, nu a venit nimeni de la această instituție. Singurul tratament pentru boală pe care l-a primit a fost de la medicul său de familie, potrivit spuselor lui Iulian Surugiu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...