SIMONA HALEPSimona Halep, eliminată în semifinale la Stuttgart

Simona Halep, eliminată în semifinale la Stuttgart

ACTUALIZARE 24.04/22:39 Simona Halep (3 WTA)a fost învinsă în semifinalele turneului de la Stuttgart, după ce a fost învinsă de belarusa Arina Sabalenka, scor 6-3, 6-2.

Arna Sabalenka a jucat un tenis agresiv cu servicii puternice, Simona Halep având dificultăți în a contracara loviturile puternice ale adversarei sale. Sabalenka a scurtat schimburile de mingi, neacceptând jocul de uzură, cu care Halep ar fi avut o șansă mai bună de a se impune.

Primul set a fost echilibrat, Halep pierzând game-ul 4, pe propriul serviciu. Bielorusa a profitat de avantajul creat și și-a adjudecat setul cu 6-4.

Simona Halep a pierdut primul game al setului doi, pe propriul serviciu, cedând apoi din nou în game-ul 7, Sabalenka desprinzându-se la 5-2.

Sabalenka și-a valorificat apoi serviciul și a câștigat meciul cu 6-4, 6-2.

Pentru prezența în semifinală, Simona Halep va fi recompensată cu 26.130 euro și 185 de puncte WTA.

Simona se calificase în semifinalele turneului de tenis WTA 500 de la Stuttgart, după ce a trecut în sferturile de finală pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (34 WTA), în două seturi, cu scorul de 6-1, 6-2.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-3, pe jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 20 WTA.

Halep va evolua în sferturi cu jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 8, sau cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 34 WTA.

https://www.youtube.com/watch?v=Ysq-uTdDp3s

„A fost un meci extraordinar, de fapt îl așteptam de câteva zile să-l joc. Am fost foarte motivată să simt terenul, să dau totul şi da, a fost un meci mare şi simt că am jucat aproape de cel mai bun tenis al meu. Am fost un pic agitată înainte de meci, pentru că am pierdut în fata ei de două ori, scurtele ei sunt foarte complicate şi e greu să ajungi la ele, dar azi știam la ce să mă aștept, am știut cum să joc şi am fost un pic mai agresivă decât în precedentele meciuri. Serviciul mă ajută mult, când îl fac bine, dar nu m-am antrenat prea mult la serviciu, din cauza accidentării la umăr, aşa că am lăsat-o mai moale şi am servit normal.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sunt de sâmbătă aici şi abia am așteptat acest meci , este extraordinar să fiu din nou aici, organizatorii fac o treabă foarte bună şi este un turneu frumos şi le mulțumesc tuturor celor care organizează turnee în aceste vremuri, grele vremuri. Sunt fericită să fiu din nou la Stuttgart, este al șaptelea an, cred, şi voi reveni de fiecare dată când voi putea”, a spus Halep, la interviul de pe teren, citată de News.ro.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...