ACTUALITATESimona Halep, calificare spectaculoasă în sferturi la Moscova

Simona Halep, calificare spectaculoasă în sferturi la Moscova

Simona Halep, locul 19 WTA şi favorită 8, a jucat joi în optimile de finală al turneului de categorie WTA 500 de la Moscova.

Halep a întâlnit-o pe sportiva rusă Veronika Kudermetova, locul 32 WTA, în al cincilea meci de pe terenul central.

Românca s-a impus cu 6-1, 7-6, la capătul unui meci de aproape două ore, în care Halep a fost pusă la încercare doar în setul al doilea.

În sferturi, Simona Halep va evolua contra jucătoarei elene Maria Sakkari, locul 7 mondial.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...