SIMONA HALEP Simona Halep, anunț despre accidentarea suferită înainte de Australian Open

Simona Halep, anunț despre accidentarea suferită înainte de Australian Open

Simona Halep a pierdut vineri, contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, în sferturile de finală de la Gippsland Trophy, iar românca acuzat dureri la spate.

Totuși, participarea sa la Australian Open nu este în pericol din cauza acestor probleme.

„Ieri m-am chinuit puțin. M-a durut spatele, mușchii mi s-au blocat puțin, dar am fost tratată aseară și în dimineața asta, deci sunt mai mai bine acum.

Nu e nimic îngrijorător. Sunt obișnuită cu astfel de probleme când e frig. La fel am pățit și la Roland Garros, deci nu sunt foarte îngrijorată, dar am grijă de această situație”, a declarat Halep, la conferința de presă de la Melbourne.

Astfel, Simona Halep va lua startul în turul 1 de la Australian Open, unde o va întâlni pe Lizette Cabrera (140 WTA, 23 de ani).

Turneul de la Australian Open se desfășoară în perioada 8 – 21 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite