SIMONA HALEPSimona Halep, anunț despre accidentarea suferită înainte de Australian Open

Simona Halep, anunț despre accidentarea suferită înainte de Australian Open

Simona Halep a pierdut vineri, contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, în sferturile de finală de la Gippsland Trophy, iar românca acuzat dureri la spate.

Totuși, participarea sa la Australian Open nu este în pericol din cauza acestor probleme.

„Ieri m-am chinuit puțin. M-a durut spatele, mușchii mi s-au blocat puțin, dar am fost tratată aseară și în dimineața asta, deci sunt mai mai bine acum.

Nu e nimic îngrijorător. Sunt obișnuită cu astfel de probleme când e frig. La fel am pățit și la Roland Garros, deci nu sunt foarte îngrijorată, dar am grijă de această situație”, a declarat Halep, la conferința de presă de la Melbourne.

Astfel, Simona Halep va lua startul în turul 1 de la Australian Open, unde o va întâlni pe Lizette Cabrera (140 WTA, 23 de ani).

Turneul de la Australian Open se desfășoară în perioada 8 – 21 februarie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...