ACTUALITATESimona Halep a fost eliminată de grecoaica Maria Sakkari în sferturile de...

Simona Halep a fost eliminată de grecoaica Maria Sakkari în sferturile de finală Kremlin Cup

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a fost învinsă de grecoaica Maria Sakkari (26 de ani, 7 WTA), scor 4-6, 4-6, în sferturile de finală de la Kremlin Cup, informează GSP.

„Sportiva din România a fost într-o permanentă defensivă și s-a văzut condusă, scor 2-5. A urmat o răbufnire, game-uri impecabile, fără greșeală, și servea pentru a duce setul în prelungiri. Game-ul decisiv a fost unul maraton, în care Simona a salvat 4 mingi de set și a irosit la rândul ei două oportunități.

Actul secund a început cu o dominare totală a grecoaicei. Maria a lovit cu multă încredere, a avut și o doză de șansă, multe lovituri care au prins la limită terenul. Reacția de peste fileu întârzia să apară.”, relatează publicația anterior menționată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aceasta a ajuns până în sferturile de finală ale competiției după meciuri foarte reușite.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate