SIMONA HALEPSimona Halep a coborât pe locul 9 în clasamentul WTA

Simona Halep a coborât pe locul 9 în clasamentul WTA

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a coborât șase locuri în clasamentul WTA și se află acum pe poziția a noua, după ce nu și-a putut apăra titlul în turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, câștigat de australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial, informează Agerpres.

În schimb, Gabriela Ruse (23), care a cucerit duminică primul său trofeu WTA, în turneul de la Hamburg, a făcut un salt de 65 de locuri în ierarhia tenisului profesionist feminin, în care ocupă locul 133 începând de luni. Sorana Cîrstea (31) a urcat la rândul ei opt poziții în clasamentul mondial, până pe locul 37, după ce a ajuns până în turul al treilea la Wimbledon.

Simona Halep a anunțat la finalul lunii iunie că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo desfășurate cu întârziere anul acesta.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. s-a imbolnavit iremediabil dupa administrarea otravei vax. a facut „alegerea potrivita”, nu? asta se intampla cand esti sclavul banului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...