ACTUALITATESimona Halep a coborât pe locul 9 în clasamentul WTA

Simona Halep a coborât pe locul 9 în clasamentul WTA

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a coborât șase locuri în clasamentul WTA și se află acum pe poziția a noua, după ce nu și-a putut apăra titlul în turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, câștigat de australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial, informează Agerpres.

În schimb, Gabriela Ruse (23), care a cucerit duminică primul său trofeu WTA, în turneul de la Hamburg, a făcut un salt de 65 de locuri în ierarhia tenisului profesionist feminin, în care ocupă locul 133 începând de luni. Sorana Cîrstea (31) a urcat la rândul ei opt poziții în clasamentul mondial, până pe locul 37, după ce a ajuns până în turul al treilea la Wimbledon.

Simona Halep a anunțat la finalul lunii iunie că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo desfășurate cu întârziere anul acesta.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. s-a imbolnavit iremediabil dupa administrarea otravei vax. a facut „alegerea potrivita”, nu? asta se intampla cand esti sclavul banului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT