vineri, iunie 14, 2024
ȘTIRISIMEX, producător român de mobilier din lemn masiv, prezent la BIFE 2021...

SIMEX, producător român de mobilier din lemn masiv, prezent la BIFE 2021 (P)

Compania SIMEX care produce mobilier de lux din lemn masiv în Șimleu Silvaniei încă din 1947 va fi prezentă și anul acesta la cel mai mare târg de profil din România, BIFE SIM.

Evenimentul va avea loc în perioada 23-26 septembrie, la centrul expozițional Romexpo, situat pe Bulevardul Mărăști, Nr. 65-67, în sector 1, București.

La standul SIMEX, cu numărul 110-111, Pavilion B2, vor fi prezente atât piese noi de mobilier aparținând colecției Jasmina, precum și noua serie de mese din lemn masiv, RUSTIC, inspirată din simplitatea stilului de mobilier autentic românesc, cât și din minimalism.

Cea mai nouă serie de produse marca SIMEX se orientează astfel spre un mobilier născut din simplitatea și frumusețea mobilierului rural. Seria Rustic, din lemn masiv de stejar, împletește tradiția maramureșană a prelucrării lemnului cu stilul simplu și aerisit al designului modern.

Mesele din colecția Rustic poartă denumiri puternice, românești, care amintesc clienților de rostul poveștilor împărtășite în jurul mesei și de rădăcini. Taifas, Zestre, Doruri sau Crai sunt câteva dintre produsele seriei Rustic care invită la contemplarea simplității și a valorilor românești.

Alături de ultimele lansări, compania SIMEX va prezenta publicului și o parte dintre cele mai apreciate colecții de mobilier clasic, precum Veneția Lux și Cleopatra Lux.

Colecțiile Contemporan, Elips, precum și alte colecții marca SIMEX vor completa showroom-ul, amenajat în mod realist, astfel încât publicul să aibă parte de o experiență inedită care să îi insufle sentimentul de acasă.

Vizitatorii standului SIMEX vor putea cunoaște de aproape magia lemnului masiv și operele de mobilier realizate în detaliu de către meșterii locului, aparținând școlii maramureșene și transilvane de sculptură în lemn.

De asemenea, persoanele care vor trece pragul standului Nr. 110-11 din Pavilion B2 se vor bucura de reduceri acordate special cu ocazia târgului.

“Așteptăm cu drag să revedem în cadrul târgului BIFE SIM 2021 atât clienții noștri fideli cărora să le prezentăm noile noastre apariții, cât să cunoaștem și clienți noi care nu au mai avut până acum niciun fel de contact cu mobilierul SIMEX. Dorim să le împărtășim acestora, prin intermediul produselor noastre, din magia și povestea lemnului masiv produs cu responsabilitate și migală în Șimleu Silvaniei, un loc cu notorietate și tradiție în realizarea mobilierului”, au mărturisit reprezentanții companiei SIMEX.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE