ACTUALITATESibiu: Mesajele de prevenție răsună în sirenele de alarmă din oraș, din...

Sibiu: Mesajele de prevenție răsună în sirenele de alarmă din oraș, din această săptămână

Începând din această săptămână, în municipiul Sibiu mesajele privind măsurile pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus se transmit prin sirenele de alarmare din oraș, anunță Radio România Actualități.

Mesajele vor răsuna în opt sirene electronice de pe teritoriul municipiului Sibiu și una din stațiunea montană Păltiniș.

Potrivit Primăriei Sibiu, ele vor fi difuzate de două ori pe zi, de luni până vineri, la orele 10:30 și 18:00, iar duminică la ora 12:00.

Mesajele au o durată de 45 de secunde și avertizează cetățenii să respecte măsurile individuale de protecție cum ar fi: purtarea măștii în spații publice închise și deschise, distanțarea fizică, evitarea locurilor aglomerate, precum și spălarea și dezinfecția mâinilor.

Potrivit datelor transmise, astăzi, de Prefectură, în municipiul Sibiu s-a ajuns la o rată de infectare de 6,03 la 1000 de locuitori, cumulată pe ultimele 14 zile, iar media pe județ a depășit 4 la 1000 de locuitori (4,04/1000).

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...