luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATESenzațional: Instanța a hotărât ca angajații Primăriei New York concediați pentru că...

Senzațional: Instanța a hotărât ca angajații Primăriei New York concediați pentru că nu s-au vaccinat să fie reangajați: ordinul de obligativitate pentru angajații orașului a fost legat de supunere

Angajații Primăriei New York care au fost concediați pentru că au refuzat să se vaccineze vor trebui să fie reangajați și să primească salariile pe lunile din urmă, a hotărât o instanță a statului.

Conform judecătorului Ralph Porzio, decizia Primăriei din 2021 de a obliga angajații să se vaccineze este neconstituțională, scrie Breitbart. Primăria New York, condusă de un democrat, a concediat angajații care au refuzat să se vaccineze, inclusiv pompieri, polițiști și alții. Mulți dintre ei au contractat virusul și și-au revenit, justificându-și decizia de a nu se vaccina tocmai prin faptul că dobândiseră imunitate naturală.

Judecătorul Ralph Porzio, de la prima instanță, a decis că aceste concedieri sunt ilegale, dat fiind că obligativitatea vaccinării este neconstituțională, din mai multe motive.

În decizia sa, Porzio a scris că „nu ar trebui să penalizăm oamenii care au venit la serviciu, punându-se pe ei și pe familiile lor în pericol, în timp ce noi eram în carantină”. Judecătorul a mai notat că decizia șefului comisiei de sănătate a orașului, David Chokshi, a de a obliga la vaccinare angajații municipalității „violează doctrina separării puterilor” din constituția statului New York, precum și drepturile angajaților Primăriei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Comisarul „nu avea puterea și autoritatea de a exclude permanent (acei angajați) de la locul de muncă”. „Dacă ar fi fost vorba despre sănătate și siguranță publică, Comisarul pentru sănătate ar fi emis un ordin de obligativitate a vaccinării pentru toți rezidenții. Obligativitatea vaccinării angajaților nu a fost doar despre sănătate și siguranță publică: a fost despre supunere”, a concluzionat magistratul care a judecat cazul Garvey vs New York City.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. in vest nevaccinatii sunt eroi, pentru ca acolo reprezinta 10-20%, presiunea sociala a fost mult mai mare, la noi a fost mai mult mediatica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate