duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric: România trăiește astăzi exclusiv din împrumuturi, pentru fiecare doi...

Senatorul Sorin Lavric: România trăiește astăzi exclusiv din împrumuturi, pentru fiecare doi euro în plus adăugați la Produsul Intern Brut (PIB), guvernul Ciolacu împrumută încă un euro

Senatorul Sorin Lavric (AUR) acuză guvernul Ciolacu de îndatorarea țării, din cauza faptului că la conducerea statului „se află niște habarniști, puși pe furat și căpătuit, al căror singur interes este realegerea cu orice preț în funcțiile de care nu se mai pot dezlipi”, informează un comunicat de presă.

„Ploaia de majorări salariale din sectorul bugetar la care asistăm de la înhățarea guvernării de către această coaliție toxică, în contextul în care marile investiții ocolesc România, iar banii europeni din Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) au rămas un simplu deziderat, va aduce economia țării în pragul falimentului, cei mai mulți specialiști din domeniu anunțând deja vremuri negre pentru viitorul țării și al românilor.

Cele mai recente date publicate de către Ministerul de Finanțe demonstrează fără echivoc că la conducerea țării se află niște habarniști, puși pe furat și căpătuit, al căror singur interes este realegerea cu orice preț în funcțiile de care nu se mai pot dezlipi. România trăiește astăzi exclusiv din împrumuturi, pentru fiecare doi euro în plus adăugați la Produsul Intern Brut (PIB), guvernul Ciolacu împrumută încă un euro, situație care a dus deja datoria publică la un nivel alarmant de 52,4% din PIB, adică peste 843 mld.lei.

Ce se va întâmpla după ce vor trece alegerile și această bandă de hoți va rămâne în continuare la guvernare? Nimic mai simplu. Clanurile mafiote de la PSD și PNL vor acționa exact în aceeași manieră în care a procedat Băsescu (Petrov) în 2010 și vor tăia în carne vie, înghețând pensiile și salariile românilor, apoi vor crește taxele pentru acoperirea deficitul bugetar și plata împrumuturilor uriașe pe care le-au contractat pentru a-și cumpăra liniștea.

De aceea, este extrem de important ca românii să vină în număr cât mai mare la vot și să-i trimită pe acești hoți, trădători de țară, exact acolo unde le este locul: la groapa de gunoi a istoriei. Șmecherii de la PSD și PNL trebuie să plătească urgent pentru îndatorarea și vinderea țării”, a scris Lavric.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE