ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric (AUR): Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina...

Senatorul Sorin Lavric (AUR): Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina decât dacă voi fi legat cu cătușe

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a declarat că nu s-a vaccinat și nici nu are de gând, răspunzând unei întrebări a jurnalistului Liviu Mihaiu.

El a argumentat prin faptul că vaccinurile anti-covid nu au fost verificate și se teme că dacă se va vaccina, i se va cere să mai facă unul anul viitor. Sorin Lavric a precizat că nu sfătuiește pe nimeni ce să facă, și că fiecare trebuie să-și urmeze propria conștiință.

„Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina decât dacă voi fi legat cu cătușe.

Asta nu înseamnă că exemplul meu trebuie să fie valabil pentru ceilalți. Fiecare are liberul arbitru și trebuie să aleagă în funcție de propria conștiință.

Am făcut un stagiu de un an de zile la Spitalul Colentina, la Boli Infecțioase și știu foarte bine ce înseamnă bolile infecțioase, fie că sunt virale, bacteriene sau nu.

Știți care este drama? Nu doar reacțiile adverse, dar o să aveți surpriza domnule Mihaiu să constatați că la anul vi se va spune că chiar dacă v-ați vaccinat, a apărut o nouă tulpină, atât de versatilă, încât va trebui să faceți din nou. Și tot așa, și tot așa.

Aceste vaccinuri nu au avut timp când să fie verificate și de vreme se tot vehiculează reacții adverse, cum Dumnezeu să fac așa ceva?

Nu mă vaccinez din cauza psihozei din mass-media: s-au falsificat numărul de morți de covid. Medicii anatomo-patologi au fost împiedicați să facă autopsii, deoarece numai așa se poate constata cauza unei deces”, a spus el la Radio Guerilla.

La rândul său, co-președintele AUR, George Simion, a spus că nici el nu s-a vaccinat, dar că așteaptă să vadă ce se va întâmpla în viitor în privința efectelor adverse ale vaccinurilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...