duminică, decembrie 3, 2023
ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric (AUR): Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina...

Senatorul Sorin Lavric (AUR): Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina decât dacă voi fi legat cu cătușe

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a declarat că nu s-a vaccinat și nici nu are de gând, răspunzând unei întrebări a jurnalistului Liviu Mihaiu.

El a argumentat prin faptul că vaccinurile anti-covid nu au fost verificate și se teme că dacă se va vaccina, i se va cere să mai facă unul anul viitor. Sorin Lavric a precizat că nu sfătuiește pe nimeni ce să facă, și că fiecare trebuie să-și urmeze propria conștiință.

„Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina decât dacă voi fi legat cu cătușe.

Asta nu înseamnă că exemplul meu trebuie să fie valabil pentru ceilalți. Fiecare are liberul arbitru și trebuie să aleagă în funcție de propria conștiință.

Am făcut un stagiu de un an de zile la Spitalul Colentina, la Boli Infecțioase și știu foarte bine ce înseamnă bolile infecțioase, fie că sunt virale, bacteriene sau nu.

Știți care este drama? Nu doar reacțiile adverse, dar o să aveți surpriza domnule Mihaiu să constatați că la anul vi se va spune că chiar dacă v-ați vaccinat, a apărut o nouă tulpină, atât de versatilă, încât va trebui să faceți din nou. Și tot așa, și tot așa.

Aceste vaccinuri nu au avut timp când să fie verificate și de vreme se tot vehiculează reacții adverse, cum Dumnezeu să fac așa ceva?

Nu mă vaccinez din cauza psihozei din mass-media: s-au falsificat numărul de morți de covid. Medicii anatomo-patologi au fost împiedicați să facă autopsii, deoarece numai așa se poate constata cauza unei deces”, a spus el la Radio Guerilla.

La rândul său, co-președintele AUR, George Simion, a spus că nici el nu s-a vaccinat, dar că așteaptă să vadă ce se va întâmpla în viitor în privința efectelor adverse ale vaccinurilor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Sunt bucuros pentru faptul ca exista oameni incorecti politic, curajosi in a-si exprima punctul de vedere conform propriei constiinte, oricat de mult ar deranja.
    E o prospetime pentru viata publica din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate