joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATESenatorul Ion Iordache îl acuză pe Ministrul Energiei că va continua să...

Senatorul Ion Iordache îl acuză pe Ministrul Energiei că va continua să disponibilizeze de la CEO, deși „Green Deal” a fost suspendat: Slugi ca întotdeauna, ai noștri vor să arate că sunt mai catolici decât Papa

Senatorul Ion Iordache îl acuză pe Virgil Popescu, Ministrul Energiei, că merge înainte cu disponibilizările de la CE Oltenia (CEO), deși Comisia Europeană a suspendat „Green Deal”-ul și este nevoie de energia provenită din cărbuni, pentru a reduce dependența de gazul rusesc.

Într-o intervenție la Radio Infinit Târgu Jiu, senatorul Iordache îi acuză pe guvernanți că se comportă precum niște slugi.

„Acest domn ministru confirmă ceea ce am spus de-a lungul timpului și nu numai eu, că are mari probleme. Întregul Guvern al lor are mari probleme. Nimeni nu mai înțelege nimic. El spune că va continua planul de restructurare, CEO anunță că face angajări, în același timp Comisia Europeană anunță că suspendă măsurile de decarbonare. Acum, nimeni nu mai înțelege nimic. Am impresia că deși CE dorește s-o lase mai ușor cu ritmul de decarbonare, probabil că ai noștri, cum au fost slugi dintotdeauna, dau înainte ca să arate că sunt mai catolici decât Papa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Toată lumea încearcă să producă energie din aceste surse, dar e problemă care trebuie rezolvată. Nu mai înțelege nimeni ce are de gând acest om și ce au de gând să facă”, a spus Ion Iordache la Radio Infinit.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Reamintim că România are printre cele mai mari rezerve de cărbune din Uniunea Europeană, dar în urma politicilor guvernelor care s-au succedat pe la București, țara noastră a ajuns să importe energie pe bază de cărbune din alte țări, precum Germania, Serbia sau Ucraina.

Analiză: Promovarea energiei „verzi”, timp de ani de zile, a dus la explozia prețurilor la carburant și o criză de securitate

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate