ACTUALITATESenatorul Claudiu Târziu: Sondajele de opinie care dau AUR la cote tot...

Senatorul Claudiu Târziu: Sondajele de opinie care dau AUR la cote tot mai mici au rolul de a justifica furtul la urne. Pentru Sistem este vital ca AUR să nu ajungă la guvernare. Este gata să comită și crime pentru asta

Senatorul Claudiu Târziu spune că rolul sondajelor de opinie apărute recent și în care scorul AUR este mic este acela de a justifica un „viitor furt la urne”.

Claudiu Târziu afirmă că în curând vor mai apărea „vreo trei” partide naționaliste cu mesaj de dreapta, pentru a rupe din electoratul AUR.

„Sondajele de opinie care dau AUR la cote tot mai mici au rolul de a justifica furtul la urne.
Dacă, timp de doi ani, se va spune că AUR se învîrte în jurul a 10%, nu se va mira nimeni că, în 2024, va lua undeva pe acolo.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În plus, repetarea unor cifre mici va inhiba apetitul de vot celor care ar susține AUR dar numai dacă acesta are șanse să guverneze, altfel preferînd să nu voteze deloc. Și numărul lor nu este neglijabil.

De fapt, azi, AUR se află la peste 20%. Și crește!
Se urmărește ca această ascensiune să fie oprită prin lansarea și sprijinirea unor partide “naționaliste” cu un discurs mai radical, care să rupă cîte un procent, două din electoratul nostru. Pînă acum sînt vreo trei formațiuni, care sînt și “măsurate” în sondaje, pentru a fi ajutate să crească, și vor mai apărea încă vreo trei. În acest sens, au fost activate tot felul de conserve ale serviciilor, plus tineri pensionari ai acestora.

În curînd, nu o să mai avem loc pe scena publică de partide “naționaliste”, “conservatoare”, “patriotice”, “de dreapta”.

În paralel, pentru că toate partidele vor avea drept locomotive electorale candidații la președinția statului, se fac tot felul de manevre pentru ca turul doi să nu ne dea nici o șansă, să ne aducă iarăși în situația de a vota “răul mai mic”.

Eșecul candidatului la președinție va afecta și numărul de voturi obținut de partid în alegerile parlamentare, care se vor desfășura concomitent.
Cu toate astea, AUR va fi tot prea sus pentru gustul sistemului. De aceea, diferența dintre scorul real al AUR și rezultatul oficial al alegerilor o vor fura partidele Sistemului.
Pentru Sistem este vital ca AUR să nu ajungă la guvernare. Este gata să comită și crime pentru asta.
Noi vom lupta însă pînă la capăt! Și David l-a învins pe Goliat.”, a scris Claudiu Târziu.

Liderul senatorilor AUR se referă la mai multe sondaje, comandate de PSD și USR, în care scorul AUR este undeva la 10%.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. După ce ne-au vândut și ne-au jefuit timp de 3 decenii, cine mai poate fi atât de dobitoc încât să-i voteze? Nu zic că nu se găsesc… Și da, cu o inteligență minimală, să spun așa, electoratul ar trebui să devină suspicios la apariția bruscă a tot felul de partide de dreapta ce au răsărit din neant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate