vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEUn senator AUR a depus o plângere penală în legătură cu testarea...

Un senator AUR a depus o plângere penală în legătură cu testarea elevilor: Acest proces reprezintă un real risc de contaminare a elevilor și a familiilor acestora

Senatorul AUR Rodica Boancă anunță că a depus o plângere penală „pentru zădărnicirea combaterii bolilor” în legătură cu procedura de administrare a testelor rapide antigen non-invazive efectuate din proba de salivă în unitățile de învățământ, transmite Agerpres.

„Având în vedere faptul că testele pe care le primesc elevii și pe care trebuie să le facă de două ori pe săptămână, în zilele de luni și de joi, sunt trecute prin mâinile mai multor persoane, respectiv puse în punguțe pentru fiecare copil în parte și apoi distribuite pentru fiecare clasă de către diriginți/ învățători/ educatori, consider că acest proces reprezintă un real risc de contaminare a elevilor și, mai departe, a familiilor acestora.

În consecință, în măsura în care chiar și o singură persoană care intră în contact cu multe teste, din cauza modului în care acestea sunt distribuite, ar fi purtătoare a virusului, există riscul ca virusul să se răspândească la un număr foarte mare de persoane”, a declarat, într-un comunicat de presă, Rodica Boancă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

 1. Despre ce educație este vorba în sloganul de multiplă ipocrizie ce ne spală creierii cu formula că accesul către așa ceva ne-ar fi garantat de Constituție!
  De la Cuza-Vodă încoace, România n-are și n-a avut nicio Constituție, în sensul veritabil al cuvântului. Dacă guvernul mareșalului Antonescu ar fi câștigat războiul, dacă ar fi rămas la putere zece sau douăzeci de ani, dacă Dumnezeu din Cer n-ar face pe mortul, cum ar fi putut spune Nietzsche, probabil că s-ar fi putut ajunge, într-adevăr, la legea fundamentală numită ”Constituție”.
  Pe de altă parte, la ce soi de ”educație”, actuala Constituție ne-ar deschide accesul? Cine poate să dea exemplul unui singur ”Om educat”, cu adevărat, printre cei aproximativ douăzeci de milioane de locuitori ai României actuale. Fătălăii din fruntea Statului, pedepsiții lui Dumnezeu, plagiatorii de false doctorate, hoții acelor șase case și câte altele peste șase, futălăii din sectele, lojile și mafiile numite partide, ONG-uri, biserici, bisericuțe, toate închinătoare la miliardele de dolari sau de euro, boșorogii libidinoși ce murdăresc tinerețea fetelor noastre, ierarhii homosexuali ai fostei Biserici Ortodoxe, preasfântul episcop poponar-curist li legebetist Corneliu ONILĂ BÂRLĂDEANU, aceștia sunt oameni educați? Voi pe ce lume trăiți, domnilor redactori R3 Media?
  Să fim serioși! Toți cei amintiți și mulți alții ca ei ar trebui biciuiți în piața publică: trădătorii de la Cotroceni în intersecția cu același nume, pe malul gârlei, eventual în hipodromul alăturat, de exemplu. Foștii și actualii miniștri ar trebui biciuiți în Piața Victoriei, care, în sfârșit, și-ar merita întrucâtva numele, până una alta mincinos, chiar insultător. Judecătorii din tribunale, procurorii DNA și cei din diferitele parchete ar trebui biciuiți și ei, inclusiv preventiv, măcar trimestrial, pentru a plăti astfel privilegiile cinice, pentru care, în mod normal ar trebui să fie sfâșiați cu unghiile de poporul ce s-ar putea revolta într-o zi. Aceeași pedeapsă se cuvine și foarte ”educaților” ierarhi ai Bisericii murdărite și curvite. Să nu ni se spună că labagiul episcop homosexual Corneliu Onilă Bârlădeanu a fost singurul ”sfânt” specimen creștin, cu acest nărav, din ”Sfântul” Sinod bisericesc. Auzi vorbă! Sfânt Sinod!
  Mai ușor cu pianul pe scară, mai piano cu educația la care Constituția ne-ar deschide accesul. Care educație? Care școală? Profesorii au ajuns niște milogi ignoranți, golani și bandiți ce murdăresc limba și cultura română, fie că când vorbesc, fie că tac. Niciunul din acești ”educați” nu mai folosește cuvântul românesc tendință, de exemplu. Toți vorbesc de ”trend”, de ”trenduri”, Niciun astfel de căcănar nu mai folosește verbul a dezvălui, sau substantivul dezvăluire. Toți acești violatori ai limbii române miaună ca mâțele, sâsâie ca șerpii, schiaună ca jivinele, murdăresc limba română cu verbul francez ”dévoiler”. Dintre aceștia, cei mai franțuziți, pupincuriști emeriții , spun deja ”dévoilement”, în loc de dezvăluire. Aș propune ca R3 Media să dezvăluie aceste lucruri, să nu le învăluie prin tăcere, să nu ne înșele îndemnându-ne sau sugerândune să credem în cine știe ce bazaconii holocaustice care nu au fost niciodată dovedite în fața vreunei instanțe științifice sau de Drept, demne de acest nume,
  Mai ușor cu accesul la ”educație”, pe care ni l-ar garanta Constituția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE