ACTUALITATESenator american: Nu mă vaccinez pentru că am avut deja boala. Într-o...

Senator american: Nu mă vaccinez pentru că am avut deja boala. Într-o societate liberă, fiecare individ își asumă deciziile medicale, evaluându-și propriul risc

Duminică, în timpul unei apariții radiofonice la un post din New York, senatorul republican Rand Paul (fizician de profesie) a anunțat că nu se va vaccina împotriva Covid-19, pentru că a primit deja boala, informează Breitbart.

„Știi, fiecare individ, într-o societate liberă, își [asumă] deciziile medicale, evaluându-și propriul risc. Problema este că dacă cineva alege să nu fie vaccinat și tu ești vaccinat, nu reprezintă un risc pentru tine. Ei își asumă un risc pentru ei înșiși. Deci, cred cu adevărat că deciziile medicale ar trebui să fie private. De fapt, obișnuiam să credem cu toții asta. Există o lege numită HIPPA care spune cu adevărat că (…) nu ar trebui să pătrundem în deciziile medicale ale angajaților noștri.

Până când nu îmi arată dovezi că persoanele care au avut deja infecția mor în număr mare sau sunt spitalizate sau se îmbolnăvesc foarte mult, am luat propria decizie de a nu mă vaccina, pentru că am avut deja boala și eu au imunitate naturală acum. (…)

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Într-o țară liberă, ai crede că oamenii ar onora, știi, ideea că fiecare individ ar ajunge să ia deciziile medicale, că nu ar fi un „frate mai mare” care să-mi spună ce trebuie să fac. O să-mi spună „și eu că nu pot lua un hamburger cu brânză la prânz?” O să-mi spună că „trebuie să mănânc doar morcovi” și „să-mi reduc caloriile”?

Probabil că toate acestea ar fi bune pentru mine, dar nu cred că fratele mai mare ar trebui să-mi spună să o fac.”

Discursul senatorului american a fost permanent echilibrat și nu a condamnat pe nimeni ce nu-i împărtășește opiniile. A cerut administrației democrate să fie corectă și să nu diferențieze pe cei vaccinați de cei nevaccinați. Întregul interviu de sub treisprezece minute poate fi urmărit mai jos.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate