duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATESemnele de circulație „întoarcerea interzisă” au fost scoase din Los Angeles pentru...

Semnele de circulație „întoarcerea interzisă” au fost scoase din Los Angeles pentru că erau considerate „anti-LGBTQ”

Consiliul local din Los Angeles a scos semnele de circulație „întoarcerea interzisă” din cartierul Silver Lake. Acestea au fost considerate „anti-LGBTQ”, potrivit NBC Los Angeles.

Semnele pe care scria „No Cruising” („Fără croazieră” –  interzicerea condusului repetitiv a oricărui autovehicul pe lângă un punct de control ) și “întoarcerea interzisă” au fost instalate în 1997. Rezidenții s-au plâns atunci că homosexualii ies la agățat în apropierea barurilor gay din zonă. Deși Consiliul de Cartier a votat pentru eliminarea lor încă din 2011, unele au mai rămas.

Nithya Raman, consilierul orașului Los Angeles, al cărui district include o porțiune din Silver Lake, a spus că a aflat despre semnele rămase de la un rezident care a ascultat un podcast.

„Podcastul a menționat că au existat semne „întoarcerea interzisă” de-a lungul Hyperion care au fost îndepărtate în 2011. 9 indicatoare au rămas încă pe Griffith Park Boulevard”, a explicat Raman.

„Propriul nostru constituent Silver Lake, Donovan Daughtry, a auzit și, în mai 2022, a contactat adjunctul nostru de pe teren”, a mai zis el.

După luni de „proces birocratic”, Raman a spus că a colaborat cu biroul consilierului Hugo Soto-Martinez, care supraveghează alte părți ale cartierului, pentru a elimina semnele finale.

„Pentru mine, când am crescut în South Central Los Angeles, întoarcerea avea un sens foarte diferit. De obicei, însemna oameni în mașini și multă muzică hip-hop pe bulevardul Crenshaw”, a spus Soto-Martinez.

„Dar aici, în Silver Lake, întoarcerea, desigur, însemna ceva foarte diferit. A însemnat o oportunitate pentru comunitatea LGBT de a încerca să găsească conexiune umană și intimitate. Așa se putea exprima într-o societate care la acea vreme nu era foarte primitoare”, a zis el.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE