ACTUALITATEȘeful Qantas: Companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor...

Șeful Qantas: Companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor vaccinați

Companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva covid, a declarat șeful companiei australiene Qantas, Alan Joyce, anunță Financial Times, citat de SmartRadio.

Potrivit sursei citate, Alan Joyce a declarat în cadrul unei emisiuni TV că zborurile internaționale ale companiei pe care o conduce se vor relua doar atunci când va fi disponibil un vaccin.

Totodată, șeful Qantas este convins că vaccinarea va fi obligatorie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Călătorilor internaționali le vom cere să-și facă vaccinul înainte de a urca în avion”, a spus Joyce, adăugând că aceasta este o necesitate, atât pentru cei care sosesc din străinătate, cât și pentru cei care părăsesc țara.

Qantas nu operează în prezent zboruri internaționale, dar intenționează să reia zborurile la mijlocul anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite