ACTUALITATEȘeful Poliției Rutiere Târgu Jiu a amenințat cu bătaia un tânăr aflat...

Șeful Poliției Rutiere Târgu Jiu a amenințat cu bătaia un tânăr aflat la protestele anti-restricții: Bă, nu mai vorbi! Stau eu pentru voi pe-aicea! Acuma te-ncalec!

Șeful Biroului Poliției Rutiere Târgu Jiu a fost filmat în timp ce amenința cu bătaia un tânăr participant la protestele anti-restricții ce au avut loc în Târgu Jiu, în seara de 30 martie.

Din filmare se vede cum polițistul urlă la tânăr, ce pare să fie elev de liceu, să nu mai vorbească, deși acesta din urmă nu se aude: „Bă nu mai vorbi!”, Nu mai vorbi!”.

Acesta continuă monologul afirmând „Acuma te încalec! Lipsa asta de respect de la niște ciufuți, stau eu pentru voi pe-aicea!”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Apoi apare tânărul care spune „Ce lipsă de respect, v-am respectat”, la care polițistul continuă să urle „Hai dă-i drumul!”.

În urma publicării imaginilor, IPJ Gorj a anunțat demararea unei anchete interne. Conform celor care au publicat imaginile, tinerii ar fi fost opriți de Poliție pentru că ar fi fost surprinși plecând de la protest, singuri.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

8 COMENTARII

  1. Politistii Romaniei nu-s scoliti dupa acelasi manual,cu aceleasi reguli legislative ?
    Ala dinTg Jiu il “incaleca” pe tanarul fara masca
    Ala din Sibiu,ghiocel fiind,nu poate scrie amenda
    Amenda la cerere!
    Toti romanii”infractori” n-au dreptlul la optiunea de a fi “cinstiti”

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...