News ȘTIRI Șeful DSU, Raed Arafat, avertisment pentru elevii care nu vor purta mască...

Șeful DSU, Raed Arafat, avertisment pentru elevii care nu vor purta mască la școală: Nu vrei să porți mască? Ieși afară din clasă!

Șeful DSU, Raed Arafat, a lansat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni TV, un avertisment foarte dur la adresa elevilor care vor refuza să poarte mască la școală, informează Capital.ro.

Potrivit acestuia, în cazul în care un copil refuză să poarte mască, acesta trebuie scos afară din sala de clasă.

„E clar că la început va fi greu. Nu vrei să porți mască? Ieși afară din clasă!”, a spus Arafat, adăugând: va conta foarte mult ce a auzit copilul de la anturajul lui.

„Profesorii poate sunt cei mai în măsură să știe cum se comport elevii în școală. Clar că sunt unii care nu vor respecta, dar revine rolul școlii să explice și să impună regulile. Dacă școala impune ferm regulile atunci copilul înțelege că trebuie să le respecte. Copilul trebuie să vadă exemplul la școală și acasă”, a spus, la Digi24, Raed Arafat.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate