ACTUALITATEȘeful DSU, Raed Arafat, avertisment pentru elevii care nu vor purta mască...

Șeful DSU, Raed Arafat, avertisment pentru elevii care nu vor purta mască la școală: Nu vrei să porți mască? Ieși afară din clasă!

Șeful DSU, Raed Arafat, a lansat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni TV, un avertisment foarte dur la adresa elevilor care vor refuza să poarte mască la școală, informează Capital.ro.

Potrivit acestuia, în cazul în care un copil refuză să poarte mască, acesta trebuie scos afară din sala de clasă.

„E clar că la început va fi greu. Nu vrei să porți mască? Ieși afară din clasă!”, a spus Arafat, adăugând: va conta foarte mult ce a auzit copilul de la anturajul lui.

„Profesorii poate sunt cei mai în măsură să știe cum se comport elevii în școală. Clar că sunt unii care nu vor respecta, dar revine rolul școlii să explice și să impună regulile. Dacă școala impune ferm regulile atunci copilul înțelege că trebuie să le respecte. Copilul trebuie să vadă exemplul la școală și acasă”, a spus, la Digi24, Raed Arafat.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate