ACTUALITATESecularizarea Paștilor naște monștri: O companie a transmis românilor să Pască fericiți,...

Secularizarea Paștilor naște monștri: O companie a transmis românilor să Pască fericiți, precum văcuțele pe câmp

„Văcuța Mugura PAȘTE FERICITă. Ceea ce vă dorim și vouă! Nu uitați că văcuța Mugura așteaptă și ea cu nerăbdare urările voastre în comentarii ” a fost mesajul transmis de către compania Mugura, pe Instagram, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

În timp ce unii dintre comentatori au luat totul în glumă, alții s-au arătat deranjați, considerând că este o jignire.

Mugura este un brand al companiei românești de mezeluri „Cris-Tim”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că filologul Adrian Papahagi a explicat că urarea potrivită pentru această mare sărbătoare este „Hristos a înviat!”.

Marele praznic se numește „Paști”, nu „Paște”, a arătat el.

Mesajul vine în contextul în care mass-media a promovat formularea „Paște”, care este total străină de tradiția românească.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

1 COMENTARIU

  1. firma a avut o proastă inspirație, nu m-ar mira să fi fost fraieriți de o firmă de publicitate făcută de obicei din băeți dăștepți puși pe șmekerii, absolvenți ratați de filosofie care fac reclame căcăcioase. Aviz acționarilor să nu insiste in prostii și să termine contractul cu tăntălăii care isi bat joc de valori că li se va intoarce.

    acum citeam in Breitbart că pana și Coca Cola renunță discret la ideologizare că a inceput poporu să nu mai cumpere Cola și boicotul funcționează bine.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...