ACTUALITATESecretarul General al Guvernului, Antonel Tănase, a demisionat, marți, la solicitarea premierului...

Secretarul General al Guvernului, Antonel Tănase, a demisionat, marți, la solicitarea premierului interimar, Nicolae Ciucă

Secretarul General al Guvernului, Antonel Tănase, a demisionat, marți, la solicitarea premierului interimar, Nicolae Ciucă, transmite Agerpres.

Antonel Tănase a confirmat pentru sursa citată că a demisionat la solicitarea premierului interimar, Nicolae Ciucă.

Reamintim că Ludovic Orban a demisionat, luni, din fruntea Guvernului României. Imediat, președintele Iohannis l-a desemnat premier interimar pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, după cum a relatat R3Media.

Marți dimineață, ministrul Apărării Naționale, Ionel Nicolae Ciucă, a preluat exercitarea mandatului de prim-ministru interimar.

Președintele Klaus Iohannis i-a convocat la Palatul Cotroceni pe premierul interimar și ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, și pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, așa cum a relatat R3Media.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...