ACTUALITATE Secretarul General al Guvernului, Antonel Tănase, a demisionat, marți, la solicitarea premierului...

Secretarul General al Guvernului, Antonel Tănase, a demisionat, marți, la solicitarea premierului interimar, Nicolae Ciucă

Secretarul General al Guvernului, Antonel Tănase, a demisionat, marți, la solicitarea premierului interimar, Nicolae Ciucă, transmite Agerpres.

Antonel Tănase a confirmat pentru sursa citată că a demisionat la solicitarea premierului interimar, Nicolae Ciucă.

Reamintim că Ludovic Orban a demisionat, luni, din fruntea Guvernului României. Imediat, președintele Iohannis l-a desemnat premier interimar pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, după cum a relatat R3Media.

Marți dimineață, ministrul Apărării Naționale, Ionel Nicolae Ciucă, a preluat exercitarea mandatului de prim-ministru interimar.

Președintele Klaus Iohannis i-a convocat la Palatul Cotroceni pe premierul interimar și ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, și pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, așa cum a relatat R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite