ACTUALITATESebastian (7 ani) are nevoie de 130.000 de euro pentru a trăi....

Sebastian (7 ani) are nevoie de 130.000 de euro pentru a trăi. Să-l ajutăm!

Sebastian Aiftodoaie, un băiețel de 7 ani, a crezut că are gripă sau cel mult o răceală netratată, după cum i-au spus medicii. Și ar fi fost bine să fie așa! Din nefericire, după ce jumătate din corp i-a paralizat, părinții copilului au știut că ar putea fi vorba de ceva mult mai serios.

Pe 23 decembrie, au ajuns la Spitalul de Copii din județ, unde analizele medicale nu au scos la iveală nimic suspect, așa că toți au răsuflat ușurați, iar pe 7 ianuarie Sebastian a fost externat.

După nici două săptămâni, starea băiatului s-a înrăutățit brusc și a avut pareză facială stângă. În aceste condiții, părinții l-au dus la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, unde i-au fost repetate analizele, iar după câteva ore de așteptare cu emoții, a venit o veste cumplită: Sebastian are leucemie.

Înmărmuriți de diagnosticul pus de medici, Marius și Iulia Aiftodoaie nu au știut încotro s-o ia, ce să facă, unde să-l ducă pe copilul lor, cum să-l salveze. Au urmat nenumărate ore de durere, de disperare, de tumult interior, de frământări și de căutări de soluții…

Pentru că organismul lui Sebastian nu răspundea la tratamentele administrate în spitalul de stat, s-a decis transferul lui la o clinică din Italia. Acolo, băiețelul are o șansă de vindecare, dar această șansă presupune un transplant și tratamentul ulterior intervenției. Pentru a-și salva copilul, acești oameni au nevoie să strângă 130.000 de euro. Pentru o familie modestă cu doi copii mici, să faci rost de o astfel de sumă într-un timp scurt e ca și când ai încerca să umpli o găleată cu lingurița în doar câteva minute.

Singura modalitate prin care banii necesari pentru salvarea lui Sebastian pot fi strânși sunt donațiile. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” înseamnă practic viață pentru acest băiețel. Numai noi, împreună, îl putem scăpa din ghearele nemiloase ale leucemiei. Doar prin sprijinul nostru comun, acest copil poate trăi și poate avea un viitor. Donează și tu pentru Sebastian!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -SEBASTIAN AIFTODOAIE

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate