ACTUALITATESean Penn vrea doar spectatori vaccinați în cinematografele în care rulează noul...

Sean Penn vrea doar spectatori vaccinați în cinematografele în care rulează noul său film: Nevaccinații oricum nu sunt interesați de filmele mele

Actorul și regizorul Sean Penn a spus că vrea ca, pentru lansarea următorului său film, „Flag Day”, spectatorii din cinematografe să fie complet vaccinați, informează Huffington Post.

Acesta a transmis că oricum cei nevaccinați „nu sunt interesați de filmele lui” la emisiunea Late Night with Seth Meyers, difuzată pe NBC. „Aș cere ca numai persoanele complet vaccinate să vină să vadă filmul.”, a spus acesta.

Sean Penn este un puternic susținător al vaccinării împotriva Covid-19. În iulie, site-ul Deadline anunța că actorul din Mystic River solicită tuturor membrilor echipei de filmare a următoarei serii Gaslit să fie complet vaccinați.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Într-un interviu pentru CNN, Sean Penn spunea că a nu fi vaccinat împotriva Covid-19 este ca și cum ai „pune cuiva arma la cap”.

„Eu chiar cred că toată lumea ar trebui să fie vaccinată. Ar trebui să fie obligatoriu, așa cum trebuie să aprinzi farurile la mașină noaptea.”, a declarat acesta.

Dacă i-ar sta în putere, ar interzice persoanelor nevaccinate accesul în cinematografe la premiera filmului său, în schimb a spus că oricum persoanele nevaccinate nu vor aprecia filmele sale.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

7 COMENTARII

  1. Băi Sean Penn nu cumva te crezi vreun Mesia să venim să ne închinăm la tine? marțafoiule,cine se mai uită la mizeriile de filme în care joci tu,nici familia ta?

  2. Un prieten are un slogan: “Să vă iau virusu-n p _ _ _”
    Cred că se poate face acelaşi lucru şi cu filmele maimuţoiului ăstuia.

  3. Pai daca nu a fost in stare sa o tina in lant pe Madona inseamna ca omul nu are boase.Cat priveste filmele lui de care nu a auzit mai nimeni ne stergem cu ele la WC.Ca atat valoreaza omul.

  4. Un căcăcios, actor de mana a doua. Pe vremuri actorii ăștia erau niște circari, nu influensări. Asta arată ce mare progres a făcut umanitatea că nu ascultă de Luc Montagnier epidemilog de premiul Nobel dar ascultă de un circar care a citit de pe prompter toată viața…. Asta-i „știința” lor. Și Arahat.

    Regula să fie pentru toti: BOICOT! Ei sunt mari și tari cat primesc bani de la stat. Dar nu ține mult și o să vină in genunchi să cerșească spectatori.

  5. Faptul ca in marea majoritate a filmelor in care a jucat a facut pe retardul…si-a pus amprenta pe creierul lui. Bine ma ….sa fi sanatos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT